Franchise: Amsterdam Heavy

Amsterdam Heavy trailer

Vaak worden ze niet gemaakt in het Nederlandstalig landgebied, bonafide B-actieknallers, maar deze Amsterdam Heavy is er duidelijk zo eentje. In deze film begint een crimineel (vertolkt door een zekere Rik Sinkeldam) een nietsontziende wraaktocht door de Nederlandse hoofdstad. Michael Madsen heeft een niet onbelangrijke bijrol. MoviePulp kijkt ook uit naar het piepkleine rolletje van onze vliegende reporter Steve De Roover, die ook als productie-assistent op de set aanwezig was. Amsterdam Heavy verschijnt eind mei in de Nederlandse zalen. Van een Belgische release is nog niets bekend.

Lees verder Amsterdam Heavy trailer


Hollywoodacteur Michael Madsen in Amsterdam Heavy.

Een tijdje geleden was u al getuige van onze exclusieve sneak peak van Amsterdam Heavy, een internationele actiefilm van Nederlands /Amerikaanse makelij. De affiche van deze explosieve knaller wordt gevult met een allegaartje van internationale acteurs, bloedmooie fotomodellen en ass-kickende vechtkunstenaars. Je kan het dan ook slechter treffen dan met Alison Carroll (Doghouse, The Kid), Jeroen Post (TMF VJ, Goede Tijden, Slechte Tijden), Fajah Lourens (Goede Tijden, Slechte Tijden, Costa!), Dorien Rose (Moordwijven, Gooische Vrouwen), Rik Sinkeldam, Vincent van Ommen (Life is an Art, Verloren Jaren), Belgische topatlete Chloé Henry, MMA-kampioene Marloes Coenen, K-1-zwaargewicht Gokhan Saki, viervoudig K-1 wereldkamioen Semmy Schilt (Transporter 3) en huidig wereldkampioen K-1 Grand Prix Alistair Overeem. Onze eigenste Johan De Paepe, voornamelijk bekend uit Familie en Spoed, speelt eveneens een opmerkelijke bijrol. Nu blijkt dat u Michael Madsen, wereldberoemd van Reservoir Dogs, eveneens aan dat lijstje mag toevoegen!

Lees verder Hollywoodacteur Michael Madsen in Amsterdam Heavy.Amsterdam Heavy: A sneak peak!

De internationale actiefilm Amsterdam Heavy werd een tijdje geleden op onze steeds drukker bezochte pagina’s aangekondigd en nu kunnen we al een super exclusieve sneak peak aanbieden! De film – in een regie van Michael Wright, vooral bekend van de in Cannes goed ontvangen splatter & goreprent Mad Cow – is nog het best te omschrijven als een explosieve mix van Crank en First Blood. Kortom, een clash van het hyperactieve hedendaagse spektakel en de heerlijk klassieke ‘rechtoe rechtaan’ actiehelden van weleer.

Lees verder Amsterdam Heavy: A sneak peak!


Amsterdam Heavy is a go!

Amsterdam Heavy is de nieuwste (co-)productie van de rijzende sterren aan het filmproductiefirmament The Content Factory en Funny How Films, die ons eerder al interessante genrefilms voorschotelden zoals Life is an Art en Mad Cow. De officiële persrelease verzekerd ons dat het een verrassend originele en vooral inventieve actieprent zal worden, die het tegenwoordig terug erg populaire wraakgenre volledig op zijn kop zal zetten. De cameras beginnen te rollen vanaf januari 2011 en de hoofdrollen zijn in handen van onder andere Alison Carroll, Jeroen Post, Fajah Lourens, maar zal ook diverse leuke celebritycameo’s bevatten (waaronder zelfs onze eigenste Miss België Cilou Annys!). Zoals u weet steunen we bij Moviepulp altijd graag genrewerk van bij ons en onze Nederlandse buren. We zijn dan ook uitermate benieuwd! Nu maar hopen dat dit geen nieuwe Fighting Fish zal worden…

Lees verder Amsterdam Heavy is a go!