Franchise: Life is an Art

Amsterdam Heavy: A sneak peak!

De internationale actiefilm Amsterdam Heavy werd een tijdje geleden op onze steeds drukker bezochte pagina’s aangekondigd en nu kunnen we al een super exclusieve sneak peak aanbieden! De film – in een regie van Michael Wright, vooral bekend van de in Cannes goed ontvangen splatter & goreprent Mad Cow – is nog het best te omschrijven als een explosieve mix van Crank en First Blood. Kortom, een clash van het hyperactieve hedendaagse spektakel en de heerlijk klassieke ‘rechtoe rechtaan’ actiehelden van weleer.

Lees verder Amsterdam Heavy: A sneak peak!


Amsterdam Heavy is a go!

Amsterdam Heavy is de nieuwste (co-)productie van de rijzende sterren aan het filmproductiefirmament The Content Factory en Funny How Films, die ons eerder al interessante genrefilms voorschotelden zoals Life is an Art en Mad Cow. De officiële persrelease verzekerd ons dat het een verrassend originele en vooral inventieve actieprent zal worden, die het tegenwoordig terug erg populaire wraakgenre volledig op zijn kop zal zetten. De cameras beginnen te rollen vanaf januari 2011 en de hoofdrollen zijn in handen van onder andere Alison Carroll, Jeroen Post, Fajah Lourens, maar zal ook diverse leuke celebritycameo’s bevatten (waaronder zelfs onze eigenste Miss België Cilou Annys!). Zoals u weet steunen we bij Moviepulp altijd graag genrewerk van bij ons en onze Nederlandse buren. We zijn dan ook uitermate benieuwd! Nu maar hopen dat dit geen nieuwe Fighting Fish zal worden…

Lees verder Amsterdam Heavy is a go!Life is an Art opent deuren voor The Content Factory!

Een persbericht rond de nieuwe projecten van het Amsterdamse productiehuis The Content Factory leert ons opnieuw dat steevast je eigen ding blijven doen vroeg of laat serieuze vruchten zal afwerpen. Waar het Nederlandse productiehuis voordien zich bezighield met toch wat meer bescheiden projecten zoals kortfilms, commercials en allerhande events, ziet de toekomst er sinds kort bijzonder rooskleurig uit. The Content Factory vertoonde twee films tijdens het 63ste filmfestival van Cannes, namelijk de internationele thriller Life is an Art(***), met Alison Carroll en Vincent van Ommen, en de ambitieuze Vlaamse kortfilm Final Move: Demon Games(****), in een regie van Arne Keustermans. En dit heeft hen – zoals u even verder kan lezen – duidelijk geen windeieren gelegd!

Lees verder Life is an Art opent deuren voor The Content Factory!


Verslag persconferentie Life Is An Art

life-is-an-artEen tijdje geleden brachten we al nieuws rond het Belgische fantasy-project Reiki: The Movie. Hoewel het daar al even angstwekkend stil rond geworden is, zit de ambitueze producent achter het project helemaal niet stil! Rik Sinkeldam is samen met regisseur Jayant Harnam namelijk hard in de weer aan Life Is An Art, een Nederlands genreproject dat het midden houdt tussen Se7en en Saw. Zulke vergelijkingen wekken uiteraard de nodige verwachtingen. Dus wanneer er een exclusieve persconferentie gehouden werd in het hartje van Brussel, trokken we met pen en taperecorder in de aanslag richting onze hoofdstad.

Lees verder Verslag persconferentie Life Is An Art