Franchise: Penelope Cruz

L’Immensità met Penelope Cruz is vanaf 11 januari 2023 te zien in Belgische bioscopen

L'Immensità met Penelope Cruz is vanaf 11 januari 2023 te zien in Belgische bioscopen

Vanaf 11 januari 2023 in Belgische bisocopen, door Italiaanse regisseur Emanuele Crialese (Once We Were Strangers), met Penélope Cruz (Vanilla Sky, Vicky Cristina Barcelona, Pirates of the Caribbean 4), Vincenzo Amato (American Crime Story S2: The Assassination of Gianni Versace) & Luana Giuliani, bekijk van de officiële trailer van L’Immensità.

Continue reading L’Immensità met Penelope Cruz is vanaf 11 januari 2023 te zien in Belgische bioscopen

Penelope Cruz gaat Donatella Versace vertolken in American Crime Story S2

Penelope Cruz gaat Donatella Versace vertolken in American Crime Story S3
De mooie Penelope Cruz zal het nieuwe gezicht worden van het 3de seizoen van American Crime Story! De Spaanse actrice zal de rol vertolken van mode-icoon Donatella Versace in de moord rond Gianni Versace in 1997. Eerder werd Edgar Ramirez reeds gecast als Gianni Versace samen met Darren Criss als de seriemoordenaar Andrew Cunanan. Versace: American Crime Story wordt het 2de seizoen na The People vs. O.J. Simpson die momenteel te zien is op Netflix België. Het mismanagement van de Amerikaanse overheid met Hurricane Katrina waarover het 3de seizoen zich zal uitspreken komt na dit deel. Er wordt verwacht dat de nieuwe seizoenen van American Crime Story in 2018 in de Verenigde Staten uit zullen komen.

Continue reading Penelope Cruz gaat Donatella Versace vertolken in American Crime Story S2


Gerucht: Wordt Penelope Cruz een Bond girl?

Penelope Cruz Wallpaper

Er gaat een interessant gerucht de rond op het internet: niemand minder dan Penelope Cruz zou door regisseur Sam Mendes gevraagd zijn om in de nieuwste Bond-film mee te spelen. Bond 24 heeft nog niet veel prijs gegeven van het plot, maar de cast werd wel door Sony meegedeeld gisteren. Op de lijst staan de vaste waarden uit Skyfall Daniel Craig, Ralph Fiennes en Naomi Harris, maar ook Penelope Cruz staat op de lijst. Zou Sony een fout gemaakt hebben of krijgt Sam Mendes dankzij het daverende succes van Skyfall carte blanche om bekende sterren te introduceren in de nieuwste Bond-film. Het wordt spannend afwachten tot 6 november 2015. Wat vinden jullie van dit nieuws?