Franchise: Super 8Super 8 trailer

Als er naast die verschrikkelijke aardbeving/tsunami in Japan vandaag één ding het internet doet beven, is het wel deze fantastische trailer voor Super 8 van J.J. Abrams, die nog geen beetje doet terugdenken aan het vroege werk van Steven Spielberg zoals Close Encounters en E.T.. Super 8 komt bij ons pas op 27 juli in de zalen (bijna 2 (!) volle maanden na de US release) maar is zonder enige twijfel nu al één van dé films van het jaar. Geniet van de trailer!

Lees verder Super 8 trailerJJ Abrams supergeheime SUPER 8 trailer

Dat J.J. Abrams een grootmeester is in het creëren van een ongekende hype, weten we al sinds Cloverfield en Lost. Maar deze keer maakt hij het wel heel erg bont, hieronder krijgen jullie impressie van zijn nieuwste film, SUPER 8 (benieuwd of dat de titel blijft), die pas volgende zomer zal verschijnen, en waar werkelijk nog niets is over geweten dan dat ie zou gaan over Area 51, dat het NIET om Cloverfield 2 gaat, en dat ie geproduceerd wordt door Steven Spielberg. Benieuwd wat dat geeft?


Nieuw geheimzinnig JJ Abrams project?

Sterregisseur en producer JJ AbramsHet ene project is nog niet volledig duidelijk (zie Cloverfield of 1-18-2007) of er is al een nieuw gerucht over een geheimzinnige film van JJ Abrams. In samenwerking met Paramount zou de sterproducer weer een nieuwe supernatuurlijke film produceren. Deze keer krijgt Joshua Marston het genoegen om met JJ Abrams te werken. Het project is zoals gewoonlijk bij Abrams weer top secret en geen verder nieuws is vrijgegeven. Ik ben benieuwd wat Abrams deze keer weer uit zijn mouw schudt!