Tag Archives: Undercover

Eerste Undercover S2 trailer op VRT NU & Netflix Nederland

Vanaf 6 september 2020 te volgen op VRT Nu, Undercover S2 met Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers en nieuwe namen Wim Willaert (De Twaalf, Eigen kweek), Sebastien Dewaele (Eigen kweek, De Dag), Ruth Becquart (Over water, Chaussée d’amour), Sanne Samina Hanssen (Zie mij Graag, Vliegende Hollanders), Jeroen Van der Ven (Salamander 2, Generatie B) & Chris Lomme (Achter de wolken, In Vlaamse velden) door Pieter Van Hees (Chaussée d’amour, Versailles) & Cecilia Verheyden (Achter de wolken, wtFOCK).

Lees verder Eerste Undercover S2 trailer op VRT NU & Netflix Nederland

CORRECTIE: 175.000 kijkers keken via VRT Nu naar Undercover

Maar 175.000 kijkers keken via VRT Nu naar Undercover

Afgelopen weekend was de ontknoping van de nieuwe Netflix & VRT co-productieserie Undercover met Tom Waes en VRT Nu laat met trots op Facebook weten dat er maar liefst 175.000 kijkers naar de serie keken via VRT Nu. Met 720.000 streams is dat vergelijkbaar met Over Water die aan het einde van 2018 liefst 820.000 keer gestreamd werd op meerdere platformen zoals Proximus & Telenet. De serie werd door zo’n 50.000 mensen uitgekeken wat resulteert in een beduidend hogere succesratio tegenover Amerikaanse series. De Vlaamse serie komt vanaf 3 mei 2019 naar Netflix, we zijn benieuwd of deze de serie naar een nog hoger niveau kan tillen dan Over Water. Wat vonden jullie van de reeks?

Het volledige seizoen van Undercover komt 3 mei 2019 naar Netflix

Het eerste seizoen van Undercover met Tom Waes & Anna Drijver is reeds te volgen op VRT Nu, maar het volledige seizoen van Undercover komt eveneens naar Netflix. Netflix maakt nu bekend dat het volledig seizoen van Undercover en zijn eerste Vlaamse coproductie te zien zal zijn bij hen vanaf 3 mei 2019. Schrijf het in de agenda, ondanks onze iets of wat teleurgestelde recensie. Zowel bovenaan als onderaan krijgt je dankzij featurettes meer te zien over de personages van Undercover. AUB!

Lees verder Het volledige seizoen van Undercover komt 3 mei 2019 naar Netflix

Undercover S1 recensie op VRT Nu [eerste indruk]

Undercover recensie op VRT NuUndercover ** 1/2

Bedenker: Pieter Matthys, Nico Moolenaar & Bart Uytdenhouwen (Vermist, Aspe) /  Regie: Eshref Reybrouck (Cordon) & Frank Devos (Chaussée d’Amour)

Met Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammens, Elise Schaap, Raymond Thiry, Kevin Janssens, Manou Kersting, Kris Cuppens,…

Speeltijd: 10 afleveringen / 50 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van 13 Geboden.

Lees verder Undercover S1 recensie op VRT Nu [eerste indruk]

Tom Waes in allereerste Belgische Netflix-serie Undercover

Tom Waes in allereerste Belgische Netflix-serie Undercover

Je leest het goed, er komt een Belgische serie op Netflix: Na Frankrijk, Italië & Duitsland is het nu de beurt aan de Benelux en dat is goed nieuws voor ons Vlamingen. De co-productie draagt de naam Undercover en tekent namen zoals Anna Drijver (Loft, Komt een vrouw bij de dokter), Frank Lammers (Rundskop, Zwartboek), Elise Schaap (Valentino), onze eigenste tv-man Tom Waes (Wauters vs Waes, Reizen Waes) en Vlaamse trots Kevin Janssens (d’Ardennen). De regie is handen van Eshref Reybrouck (Cordon) en Frank Devos (Chaussée D’amour) met producent Jan Theys (Salamander) en schrijver Nico Molenaar (Vermist) aan het roer. De serie Undercover komt er in 2019 en spreekt zich uit over één van de grootste XTC-producenten in de wereld die in nauwe schoentjes komt door de samenwerking van Nederlandse en Belgische politie aan de grens. Andere rollen zijn weggelegd voor Raymond Thiry, Tim Haars en Huub Smit. De serie is een realisatie door De Mensen (Beau Sejour, Tabula Rasa), Dutch Filmworks & de VRT en heeft filmlocaties Lommel, Paal en Tessenderlo.

Lees verder Tom Waes in allereerste Belgische Netflix-serie Undercover