Suits S7 recensie op Netflix België

Suits S7 posterSuits S7 ***

Regie: Aaron Korsh

Met Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Gina Torres, Rick Hoffman, Meghan Markle,…

Speeltijd: 50 minuten per aflevering, 16 afleveringen

Ga kijken als je hield van de vorige seizoenen van Suits.

Het verhaal: Het onvermijdelijke is gebeurd, Mike Ross moet zijn gevangenisstraf uitzitten voor het frauderen van zijn werk als advocaat. Kunnen Harvey, Rachel, Louis, Donna, Jessica en de anderen hem redden van zijn lot, terwijl ze zelf met rechtzaken worden bestookt?

De cast van Suits S6

Ons verdict: In België lopen we altijd maar tegen lange wachttijden aan om de nieuwe seizoenen van Suits te zien op Netflix België. Het wordt frustrerend soms om op deze manier te kunnen blijven volgen, zeker gezien de duizenden spoilers die online te lezen zijn over de USA Networks-serie. Maar de ontknoping van seizoen 6 blijft ons intrigeren om deze advocatenserie met Toronto als achtergrond verder te volgen, dus genoeg geklaagd.

Wat kunnen we zeggen over dit 7de seizoen van Suits? Het is ondanks de afronding van Rachel & Mike als personages (Markle moest opstappen vanwege haar tijdelijke prinsessenopdracht) weer iets minder dan zijn voorganger met Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Sarah Rafferty, Gina Torres, Rick Hoffman & Meghan Markle die op automatische piloot verder gaan in hun personages van Harvey Specter, Mike Ross, Donna Paulsen, Jessica Pearson, Louis Litt & Rachel Zane. De serie heeft met de vele sterke personages gewoon iets teveel body, waardoor er teveel te vertellen & tonen valt in één aflevering. Ook deze keer moeten we het flauwe schrijven van bedenker Aaron Korsh aanhalen, want het wegvallen van Mike Ross & Rachel Zane is veel te kort door de bocht en had veel creatiever ingevuld kunnen worden. Maar te zwijgen over de start van Pearson die eveneens weinig glamureus is. Dat zwaard van Damocles is dus eindelijk gevallen met weinig flair.

Kortom, het inmiddels 7de seizoen van Suits is opnieuw weer wat minder als zijn voorganger, maar het blijft ons bezighouden zoals iedere Vlaamse Thuis- & Familie-kijker. Benieuwd of dit nog zo zal blijven als zowat de helft van de cast veranderd wordt in seizoen 8.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.