Deze maand op Netflix België (mei 2016)

Netflix in de zaal

In mei leggen alle vogels een ei… Onzin, het is vooral een heerlijke maand om te streamen met al die vakantiedagen! Maar is er ook goede content op Netflix? Zeker! Vandaag stellen we voor Bloodline S2, Marseille, Looper & Malavita (The Family).

BLOODLINE S2

Bloodline season 2

De spraakmakende Netflix Original-serie Bloodline krijgt een 2de seizoen en dat vinden we bij MoviePulp.be een schitterend idee! De officiële release date staat wel pas op 27 mei, maar we kondigen de serie nu al aan. De familieleden Rayburn zetten hun leven terug verder en proberen om te gaan met het verlies van hun broer tot zijn zoon onverwachts komt opdagen en hen beschuldigen van zijn vader te vermoorden.

MARSEILLE

Marseille op Netflix België

Dat Netflix bereid is om te investeren in lokale content blijkt wederom met deze Marseille. Met acteur Gérard Depardieu in de hoofdrol krijgen we de House of Cards voor de Fransmannen rond een machtspel in de 2de grootste stad van Frankrijk, Marseille. Vanaf vandaag te streamen op Netflix België

LOOPER

Looper op Netflix België

Netflix België heeft niet altijd de nieuwste films in zijn bibliotheek, maar het verkiest wel sterke films. In de maand mei kiezen ze voor het sterke Looper met Bruce Willis, Emily Blunt & Joseph Gordon-Levitt in de hoofdrol over huurmoordenaars die terug in tijd gaan om mensen te liquideren. Klein pittig details: regisseur Rian Johnson is bezig met het verfilmen van Star Wars VIII!

MALAVITA (The Family)

Malavita The Family op Netflix België

En last but not leastMalavita (The Family)! Franse regisseur Luc Besson samen met Martin Scorsese verfilmt het leven van de familie Manzoni gespeeld door Robert De Niro & Michelle Pfeiffer. Andere noemenswaardige rollen worden ingevuld door Tommy Lee Jones, Dianna Agron & John D’Leo.

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter