Dirty Grandpa op iTunes review

Dirty Grandpa posterDirty Grandpa **

Regie: Dan Mazer

Met Robert De Niro, Zac Efron, Zoey Deutch, Dermot Mulroney, Aubrey Plaza, Jason Mantzoukas,…

Speeltijd: 102′

Ga kijken als je hield van Bad Neighbours & Meet the Parents.

Het verhaal: Zijn vrouw is nog maar enkele dagen overleden of de oude snoeper wil al naar Dakota vertrekken om met zijn kleinzoon de pannen van het dak te feesten…

Zag Efron & Robert De Niro in Dirty Grandpa

Ons verdict: Nee, het kan niet altijd goed zijn. Bij MoviePulp.be zijn we steeds mild ingesteld, omdat we vinden dat er altijd wel iets goed is aan een film. Maar spijtig genoeg moet ik vertellen dat Dirty Grandpa niet bepaald een schot in de roos is.

Er gaat nl. veel mis: Zac Efron speelt immers voor de zoveelste keer hetzelfde licht-irritant persoontje, maar de grootste ontgoocheling is grootmeester Robert De Niro himself. Deze acteur van wereldklasse heeft op zijn leeftijd een nieuwe carrière gevonden in romantische komedies als je denkt aan Analyze This, Meet the Parents of het recente The Intern. Een succesvolle zet, maar je ziet dat De Niro aan het einde van zijn inspiratie zit voor dit genre van films. Ook hij speelt weer hetzelfde typetje en deze keer voelt hij zich zelfs ongemakkelijk om de perverse Dick Kelly te spelen. OK, er is één scène om te schaterlachen, maar ook deze scène is te doorzichtig en zie je van mijlen ver aankomen.

Kortom, Dirty Grandpa hoef je geen kans te geven.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter