Mr. Robot Blu-Ray review

Mr. Robot DVD-coverMr. Robot **** 1/2

Regie: Sam Esmail

Met Rami Malek, Christian Slater, Portia Doubleday, Carly Chaikin, Stephanie Corneliussen,…

Speeltijd: 45 minuten per aflevering / 10 afleveringen

Ga kijken als je hield van Fight Club & The Matrix in serievorm.

Het verhaal: We ontmoeten Elliot, een jonge systeem administrator bij Allsafe Cybersecurity die verslaafd is aan drugs, niet goed weet of hij al dan niet met de buurvrouw moet daten en na de vele bezoeken aan zijn psycholoog graag door het leven gaat als ethische hacker.

Rami Malek in Mr. Robot

Ons verdict: De Golden Globes 2016 verraste man & macht met zijn nominaties voor de nieuwe Amerikaanse serie Mr. Robot. Het won 2 awards voor beste televisieserie & beste acteur in een bijrol op televisie en sleepte een sterke nominatie in de wacht voor nieuwkomer Rami Malek. USA Networks was in de wolken met zijn 2de hitserie na Suits! En wij bij MoviePulp.be vonden weer een reden om een serie te verslinden.

Hoe moeten we Mr. Robot samenvatten? Slimme dialogen, een grimmige sfeer, verfijnde editing. Geweldig! Sam Esmail investeerde zijn creativiteit, zijn geld en zijn tijd om deze hacker-serie tot leven te brengen en wat zijn we hem dankbaar! Sterker nog, een schitterende Christian Slater vindt 25 jaar na zijn doorbraak in Robin Hood: Prince of Thieves opnieuw een 2de adem met deze Mr. Robot. Geweldige prestatie samen met Rami Malek en terechte beloningen voor deze gasten. Onafhankelijkheid samen met bruisend nieuw talent en geweldige cliffhangers. Wat kan je meer willen?

Kortom, Mr. Robot is the nieuwe talk of the town na zijn recente Blu-Ray-release en volledig terecht! We zullen moeten afwachten voor de volgende seizoenen om uit te maken of dit een topserie wordt, maar zijn start is al zeer geslaagd.


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

3 gedachten op “Mr. Robot Blu-Ray review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter