Mr. Robot S2 Blu-Ray review

Mr Robot S2 Control is an illusion posterMr. Robot S2 *****

Regie: Sam Esmail

Met Rami Malek, Christian Slater, Carly Chaikin, Portia Doubleday, Stephanie Corneliussen, Martin Wallstrom, Grace Gummer, Michael Cristofer, Craig Robinson, Michel Gill, Vaishnavi Sharma, Sandrine Holt, Sakina Jaffrey, BD Wong,…

Speeltijd: 1 uur per aflevering (pilot & ontknoping 1u30) / 10 afleveringen

Ga kijken als je hield van het vorige seizoen van Mr. Robot & Fight Club.

Het verhaal: Elliot is terug en vecht tegen zijn demonen afgesloten van de digitale wereld, terwijl de wereld probeert om te gaan met de financiële crash die er is gebeurd.

Happy Elliot Alderson in Mr. Robot S2

Ons verdict: Het eerste seizoen van Mr. Robot wist onze redactie danig te verrassen door zijn moody-sfeer en donkere gedachten van de hacker anti-held Elliot Alderson vertolkt door de Amerikaans-Egyptische acteur Rami Malek. In België werd deze serie opgepikt door Q2 & RTBF wat als gevolg heeft dat het 2de seizoen in de Blu-Ray rekken te vinden was tijdens de feestdagen. Goed nieuws voor ons Belgen!

Rami Malek in Mr. Robot seizoen 2

Mr. Robot S2 pikt letterlijk op waar het ons achterliet, maar dan met net dat beetje meer kwaliteit in de anderhalf uur durende pilot van dit 2de seizoen. De hoofdtoon van deze USA Networks-serie door bedenker Sam Esmail wordt Elliot’s schizofrene gedachten en hoe zijn familie & vrienden hem tot waanzin dreef. Of was hij het zelf? Je leest het goed, dit 2de seizoen van Mr. Robot wordt nog meer trippy by the minute en we are lovin’ every minute of it! Rami Malek’s acteerprestatie als psychotische drugs-slikkende zot begint ook een hoogtepunt te krijgen in Mr. Robot S2 en de Primetime Emmy Award is daar een mooie beloning voor. Christian Slater schittert eveneens als Mr. Robot in deze door zichzelf gesponsorde serie samen met jonge schoonheden zoals Carly Chaikin, Stephanie Corneliussen & Portia Doubleday. Top cast! Grace Gummer is ook een leuke add-on bij de cast van Mr. Robot als aparte FBI-agente en de gastoptredens van de gewezen House of Cards-castleden zijn ook om van te smullen. Tot slot zijn de gekke scène-wissels en verfijnde editing de kers op de taart in dit 2de seizoen van Mr. Robot. Legen… Wait for it.. Dary!

Kortom, Mr. Robot S2 en Rami Malek zijn geweldig. We blijven fan van deze machtig maffe serie.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter