The Light Between Oceans review

The Light Between Oceans posterThe Light Between Oceans ****

Regie: Derek Cianfrance (The Place Beyond the Pines, Blue Valentine)

Met Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz, Florence Clery, Emily Barclay, Jack Thompson, Thomas Unger,…

Speeltijd: 133′

Ga kijken als je hield van Stepmom.

Het verhaal: Tom Sherbourne reist na zijn deelname in de Eerste Wereldoorlog naar het einde van de wereld om zich af te zonderen op het eiland Janus als vuurtorenbewoner. Daar ontmoet hij de mooie Isabel Graysmark…

Alicia Vikander & Michael Fassbender in The Light Between Oceans

Ons verdict: The Light Between Oceans zal altijd door het leven gaan als de film die Alicia Vikander & Michael Fassbender bij elkaar bracht, nadat regisseur Derek Cianfrance het sterrenkoppel vroeg om 6 weken bij elkaar te wonen voor de opnames van The Light Between Oceans.

Met deze opdracht is het al duidelijk dat de regisseur die niet bijzonder veel noemenswaardig heeft gemaakt, wil gaan voor authenticiteit met prachtige landschappen in een krachtig verhaal. En dat is The Light Between Oceans ook: een pakkend verhaal vol liefde & romantiek in combinatie met de grootste vraag rond voogdij in deze hedendaagse maatschappij: wie zijn de echte moeders of vaders voor een kind? Kijkers zullen een traantje wegpinken zoals ze dit deden met o.m. Stepmom en genieten van vergelijkbare acteerprestatie van Alicia Vikander in The Danish Girl & Michael Fassbender in Jane Eyre.

Kortom, alle sluizen open met The Light Between Oceans. Ouders, hou je hart maar vast!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.