WEDSTRIJD: Win Goodies van Spider-Man: Homecoming

Na een ietwat valse doorstart met beide nogal makke ‘The Amazing Spider-Man’ films lijkt het er op dat Spider-Man opnieuw z’n schwüng heeft teruggevonden. Lees onze review van Spider-Man: Homecoming voor ons verdict over deze geheide blockbuster. Naar aanleiding van de release van Spider-Man: Homecoming (uit op 19 juli) mogen wij een aantal leuke goodies weggeven voor de kleine en grote fans van Spiderman. Te weten: 3 mini-figuurtjes van Spinnenman zelf en 3 rugzakken met het Spider-Man logo. Lees verder om te ontdekken hoe je deze prijzen kan winnen.

 

 

 

 

 

 

Geef een correct antwoord op onderstaande vragen, like ons op Facebook en stuur de antwoorden vóór 24 juli -samen met je naam en adres- naar info@moviepulp.be om kans te maken op de Spider-Man: Homecoming goodies.

 

  1. Spider-Man: Homecoming Regisseur Jon Watts scoorde al eerder bij de critici met een stevige indie-thriller met onder meer Kevin Bacon op de affiche. Wat is de naam van deze film?
  2. In welke recente avonturenprent met onder meer Charlie Hunnam was de nieuwe Peter Parker, Tom Holland, onlangs te zien?
  3. Shiftingsvraag: Hoeveel zal Spider-Man: Homecoming hebben opgebracht aan de Amerikaanse box-office tegen 24 juli?

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter