Game of Thrones S7 Blu-Ray recensie

Game of Thrones S7 recensieGame of Thrones S7 ****

Creator: David Benioff, D.B. Weiss & George R. R. Martin

Met Emilia Clarke, Kit Harington, Lena Headey, Sophie Turner, Maisie Williams, Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Iain Glen, John Bradley, Aidan Gillen, Gwendoline Christie, Alfie Allen, Conleth Hill, Liam Cunningham, Isaac Hempstead Wright, Nathalie Emmanuel, Rory McCann, Carice van Houten, Jacob Anderson,…

Speeltijd: 7 afleveringen / 45 – 60 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van het 6de seizoen van Game of Thrones.

*** OPGELET, SPOILER ALERT ***

Het verhaal: Winter is here… En er is een nieuw meisje in Westeros: Daenerys Targaryen.

De gigantische draken in Game of Thrones S7

Ons verdict: We moeten toegeven dat de hitserie Game of Thrones in 2017 een toontje lager zong. Het overaanbod van streamingdiensten en topseries maakt het dat Game of Thrones dit jaar niet in onze top 5 van beste televisieseries in 2017 reikt en dat is een betreurende evolutie.

Het oog van de nieuwe draak voor de winter walkers

Hoewel Game of Thrones zeker voor de nodige controverse zorgde in een verhaallijn vol fantasy, white walker & dragons, voelt het 7de seizoen van Game of Thrones veelal aan als een kort overstapje. Castleden zoals Emilia Clarke, Kit Harington, Lena Headey, Nikolaj Coster-Waldau & Peter Dinklage acteren op cruise control en dat maakt de HBO-serie weinig memorabel na een half jaar. Dit wil niet zeggen dat Game of Thrones geen onderdeel van de filmcollectie moeten blijven, maar we vragen ons af of het niet beter was van de makers om meteen bombastisch uit de hoek te komen en het commerciële plaatje even achterwege te laten. We weten immers maar al te goed dat de wereld van Game of Thrones langs alle kanten uitgebuit gaat worden zoals dat het geval ook is met Star Wars. Anyway, wanneer komt dat laatste seizoen nu? 2018 of 2019?

Kortom, Game of Thrones S7 was iets minder, maar hij ligt toch onder onze kerstboom.

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter