OPINIE: Nieuwsjagers onthult maar weinig over Bart De Pauw

OPINIE: Nieuwsjagers onthult maar weinig over Bart De Pauw

Opnieuw groot nieuws in medialand: Nieuwsjagers, de nieuwe show op VIER, wijdt volgens de betalende lezers van Het Nieuwsblad een aflevering aan de heisa rond Bart De Pauw. 6 maanden na de feiten is Bart De Pauw van zijn reis naar de Philipijnen terug in het land om bij de mensen van Koeken Troef! in de achtergrond verder te werken aan een nieuw programma en hij lijkt van zijn oude collega’s bij Woestijnvis, Mediahuis & Telenet opnieuw een kansje te krijgen. Maar hoe zat het nu? Waar knelde het schoentje?

xxx

Met volle aandacht zagen we hoe het verhaal van Bart De Pauw zich ontplooide, maar tot onze teleurstelling zagen we vooral nieuws dat geleid werd door de VRT waarin de redactie van het Nieuwsblad weinig in te brengen had. Zowat heel Vlaams Hollywood wilde niets kwijt, wat we al wisten en de sappigste opmerking kwam er van één van de journalisten. Die had één van de slachtoffers aan de lijn gehad en vertelde dat de actrice zich geïntimideerd voelde, de frequency van zijn gestalk niet dagelijks was maar dat er duidelijk schade is aangebracht aan haar carrière gezien ze nooit meer werd gecast voor één van zijn producties. Niet te minimaliseren, want de actrice in kwestie dacht dat ze elk moment gebeld kon worden, wat haar zeer zenuwachtig maakte.

Daarmee zou de kous af zijn, hoewel wij nog wel met heel wat vragen zitten. Gaat het nu beter met de vrouwen in Vlaamse Hollywood? Vind jij het OK dat Bart De Pauw terug aan het werk gaat achter de schermen bij Koeken Troef!? Wat vind je van de positie van Mediahuis & Telenet hierin?

 


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter