WEDSTRIJD: Win gratis bioscooptickets voor Hereditary

WEDSTRIJD: Win gratis bioscooptickets voor Hereditary

Als je denkt dat Blumhouse Productions met horrorfilms zoals Get Out, de nieuwste horror-revelatie is, dan kan het goed zijn dat je mis bent. Deze bevreemdende Hereditary smaakt naar meer zoals jullie reeds hier hebben kunnen lezen en jullie hebben de kans om bioscooptickets te winnen voor deze nu al controversiële horrorfilm. Kijk onderaan hoe je bioscooptickets kan winnen dankzij MoviePulp.be, de enige echte filmblog van Vlaanderen.

Hereditary ll trailer/bande-annonce ll release 27/06

SYNOPSIS: Nadat de grootmoeder van de familie Graham overlijdt, werpt de aanwezigheid van deze weinig geliefde vrouw nog steeds een schaduw op het gezin. Vooral haar kleindochter Charlie, voor wie ze altijd al een ongewone fascinatie had, lijdt eronder. De Grahams zitten nog midden in hun rouwproces wanneer langzaam maar zeker de afschuwelijke waarheid over hun afkomst aan het licht komt. Annie, de moeder binnen het gezin, wordt gedwongen om een duister pad in te slaan om te kunnen ontsnappen aan het noodlot dat hen allen te wachten staat. Regisseur Ari Aster laat met zijn filmdebuut een zeer verontrustende kijk zien op een huishouden dat op onheilspellende wijze uit elkaar valt.

CAST: Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff, Ann Dowd

REGIE: Ari Aster

WEDSTRIJD:

Hoe maak je kans op bioscooptickets van Hereditary? Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • In welke internationale topserie is Ann Dowd te zien (tip)?
  • Alex Wolff speelde vorig jaar in een Netflix-film. Dewelke (tip)?
  • Gabriel Byrne is ook geen onbekende in Hollywood. Hij speelde in 1999 samen met Arnold Schwarzenegger in welke film (tip)?

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Deelname aan deze wedstrijd impliceert dat je het wedstrijdreglement van MoviePulp.be aanvaardt en de regels omtrent dataverwerking volgens GDPR. Meer info vind je hier: https://www.moviepulp.be/wedstrijdreglement.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.