Wat te streamen in België vanaf juli 2018?

Wat te streamen in België vanaf juli 2018?

Het is hop en top voetbal wat het televisieaanbod betreft, maar voor de niet geïnteresseerden onder ons is er genoeg te zien op lokale en internationale streamingdiensten om jezelf de hele zomer bezig te houden. Maar waar beginnen? Onze selectie aanraders voor de zomermaand juli is Sharp Objects, How It Ends, The Team II, Suits S6 & The Fast & Furious-films.

Sharp Objects (Telenet Play More)

Sharp Objects banner

Van wat we tot hiertoe te zien kregen van de nieuwe HBO-serie Sharp Objects, belooft het veel! De nieuwe serie door de regisseur van Big Little Lies met Amy Adams in de hoofdrol houdt een geweldige balans tussen The Sinner & 13 Reasons Why. Een heel ander beestje als Big Little Lies dus, maar volgens THR & Variety is Sharp Objects nu al een Emmy-kanshebber. Vanaf 8 juli 2018 met een wekelijkse aflevering te zien op Telenet Play More.

How It Ends (Netflix)

How It Ends

De Netflix-films hebben dit jaar al een hoogtepunt bereikt met het geweldige Annihilation, dus we zijn benieuwd naar het nieuwe How It Ends met topcast Forest Whitaker & Theo James en regisseur David M. Rosenthal. Vanaf 13 juli 2018 op Netflix België.

The Team II (Telenet Play More)

The hele team uit The Team 2

De Europese crimireeks met Vlaamse roots The Team krijgt een vervolg met niemand minder dan Lynn van Royen, Jurgen Vogel & Marie Bach Hansen in de hoofdrol. Vanaf 23 juli 2018 op Tenelent Play More en pas in het voorjaar van 2019 te zien op VTM, dus neem gerust een abonnementje Telenet Play More in huis deze zomer.

Fast & Furious-franchise (Netflix)

Fate of the Furious 8 banner

Goed nieuws voor de Limburgers onder ons: Box Office kanon Fast & Furious doet vanaf deze maand zijn intrede op Netflix België! Alle Fast & Furious-films zijn deze maand te zien op Netflix België. Niet alle films van de Fast & Furious-franchise zijn klassiekers, maar goed, Fast 5 blijft onze absolute topper van de 8 films. Geniet ervan deze zomer!

Suits S6 (Netflix)

De cast van Suits S6

In Nederland zijn ze helemaal gek van Suits en dat kunnen we alleen maar beamen. Met het nakende exit door nieuwe Britse prinses Meghan Markle weten we dat het niet lang zal duren alvorens er een eind komt aan deze advocatenserie, dus geniet met volle teugels van dit voorlaatste seizoen van Suits. Vanaf 13 juli 2018 op Netflix België.

 

Niet overtuigd van onze selectie? Het volledige aanbod is zoals steeds terug te vinden op de pagina ‘Het streamingaanbod in België‘ op MoviePulp.be.

 

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.