Wat te streamen vanaf oktober 2018?

Wat te streamen vanaf oktober 2018?

De herfstbladeren weten nog niet goed of ze moeten vallen of niet, maar één ding is zeker: slechter weer is in aantocht. En op zulke dagen is het genieten van een beetje streamen een zaligheid. Maar wat te streamen vanaf oktober 2018? Voor de maand gaat onze aandacht vooral naar het aanbod van de internationale streamingpartijen met Daredevil S3, The Man in the High Castle S3, Apostle & The Affair S4.

APOSTLE (Netflix)

Apostle Netflix

Vanaf 12 oktober 2018 komt Gareth Evans nieuwste Apostle op Netflix en dat willen we niet missen. De regisseur van The Raid-films heeft immers een film te pakken die sterk lijkt op het geslaagde Brimstone en met een naam zoals Dan Stevens zijn we enkel verheugd zijn. Noteren die handel!

 

DAREDEVIL S3 (Netflix)

Daredevil S3 op Netflix België

Als we televisiecritici mogen geloven, wordt Daredevil S3 het beste wat we dit jaar te zien kregen van Marvel. Vanaf 19 oktober 2018 weten we meer!

 

THE MAN IN THE HIGH CASTLE S3 (Amazon Prime Video)

The Man in the High Castle S3 op Amazon Prime Video

De spraakmakende Amazon-serie The Man in the High Castle is inmiddels aan zijn 3de seizoen en hoewel de serie stil aan serieus begint af te wijken van het boek, zijn wij benieuwd naar het resultaat. Noteer 5 oktober 2018 om deze nieuwe serie op te volgen, MoviePulpers!

 

THE AFFAIR S4 (Netflix)

The Affair S4

Soms is het niet altijd wachten in onze lijst van aanraders. Vanaf nu te streamen op Netflix België, het inmiddels 4de seizoen van The Affair met namen zoals Dominic West, Ruth Wilson, Joshua Jackson & Maura Tierney. Een beetje drama never hurt no body

 

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter