Jolt recensie op Amazon Prime Video België

Jolt recensie op Amazon Prime Video BelgiëJolt ** 1/2

Regie: Tanya Wexler (Hysteria, Girl with no Name)

Met Kate Beckinsale, Stanley Tucci, Bobby Cannavale, Susan Sarandon, Jai Courtney, David Bradley,…

Speeltijd: 91′

Ga kijken als je hield van Crank.

Het verhaal: Een vrouw met een serieus woedebeheersingsprobleem, dat ze amper onder controle heeft met behulp van een elektrode vest, gaat op wraakactie nadat de de eerste man op wie ze ooit is verliefd geworden, wordt vermoord. Maar al snel wordt zij gezien haar toestand & verleden de hoofdverdachte.

Jolt recensie op Amazon Prime Video België

Ons verdict: Jeff Bezos heeft inmiddels het roer overgegeven aan Andy Jassy om Amazon te beheren en zich te richten op zijn nieuwe passie: ruimtevaart. Of dit meteen een impact zal hebben op Prime Video is niet echt geweten, maar het releasen van Jolt heeft ons alleszins niet veel vertrouwen gegeven in deze CEO-wissel.

De nieuwe actiefilm met de altijd mooie Kate Beckinsale heeft een mooie cast met namen zoals Stanley Tucci, Bobby Cannavale, Susan Sarandon, Jai Courtney & David Bradley, maar het heeft vooralsnog één (belangrijke) zwakke schakel. Regisseuse Tanya Wexler maakt er van de editing immers een zooitje van en de actiescènes alsook de rated R-scènes zijn gewoon ondermaats waardoor Beckinsale zelfs ongeloofwaardig overkomt. Al een geluk brengt het einde verbetering, maar dan is de schade grotendeels geschied. Het is opnieuw de zoveelste misser op Prime Video in het actiegenre.

Kortom, zelfs de mooie verschijning van Kate Beckinsale kan Jolt niet redden van de ondergang. Al een geluk maakt de ontknoping alles nog deels aanvaardbaar.

JOLT Clip - "Fix It" (2021)

Stoornis wekt moordlustige gevoelens op! | Jolt | Amazon Prime Video NL

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.