Jack Ryan S3 trailer 2 op Amazon Prime Video

Officiële Jack Ryan S3 trailer 2 op Amazon Prime Video

Vanaf 21 december 2022 op Amazon Prime Video met John Krasinski (Doctor Strange in the Multiverse of Madness), Wendell Pierce (Suits) & Michael Kelly (House of Cards), geniet van de officiële Jack Ryan S3 trailer 2 door Carlton Cuse & Graham Roland (Rampage, Lost).

SYNOPSIS: Wanneer CIA-analist Jack Ryan op een verdachte reeks bankoverschrijvingen stuit, haalt zijn zoektocht naar antwoorden hem uit de veiligheid van zijn bureaubaan en katapulteert hem in een dodelijk kat-en-muisspel door heel Europa en het Midden-Oosten, waarbij een opkomend terroristisch boegbeeld voorbereidingen treft. voor een massale aanval op de VS en haar bondgenoten.

Jack Ryan volgt daarna een verdachte zending in de Venezolaanse jungle en gaat op onderzoek uit in Zuid-Amerika. Terwijl Jack een verreikende samenzwering dreigt te ontdekken, lanceert de president van Venezuela een tegenaanval die trefzeker is, waardoor Jack op een missie gaat die zich uitstrekt over de VS, het VK, Rusland & Venezuela om het complot van de president te ontrafelen en stabiliteit te brengen in een land op de rand van chaos.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.