Riverdale S3 recensie op Netflix België

xxxRiverdale S3 **

Bedenker: Roberto Aguirre-Sacasa (Carrie, Glee)

Met K.J. Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, Madelaine Petsch, Marisol Nichols, Mark Consuelos, Cole Sprouse, Ashleigh Murray, Madchen Amick, Luke Perry, Casey Cott,…

Speeltijd: 13 afleveringen / 45 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van de vorige afleveringen van Riverdale.

Het verhaal: Na de gebeurtenissen van het vorige seizoen moet Archie verantwoording leggen voor zijn daden…

Ons verdict: Hoewel er officieel nog geen nieuws is over een cross-over tussen The Chilling Aventures of Sabrina & Riverdale op Netflix, is het wel duidelijk dat de makers hun content op elkaar afstemmen.

In dit 3de seizoen van Riverdale zoekt Roberto Aquirre-Sacasa nl. het occulte op, terwijl hij tegelijkertijd het macho-gehalte van het 2de seizoen verderzet. De combinatie is niet meteen een goede zet, want anders dan de Sabrina the Teenage Witch-reboot wordt de testosteron met momenten te lachwekkend voor ogen en de combinatie tussen de horror & stoerdoenerij ligt zo ver van de originele stripboeken, dat wij voor de eerste keer moeten bekennen dat Riverdale van guilty pleasure naar flop verhuist. De social media mojo mag dan wel hoog zijn bij tienersterren zoals K.J. Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse & Madelaine Petsch, hun acteerprestaties worden er seizoen per seizoen slechter op en de volwassenen uit de serie zoals Mädchen Amick, Mark Consuelos & Luke Perry lijken aflevering per aflevering meer op de cast van The Bold and the Beautiful. Vreselijk… Zoals we in Antwerpen zeggen: geft maain pose moar oan de nongt.

Kortom, het kijken van Riverdale S3 voelde aan als een waste of time voor ons. Wees niet beschaamd als je afhaakt in dit 3de seizoen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter