Dit zijn de Vlaamse stemmen van Missing Link

Dit zijn de Vlaamse stemmen van Missing Link

Missing Link is de nieuwe animatiefilm van de befaamde Laika Studios (ParaNorman, The Boxtrolls & Kubo and the Two Strings) en voor de eerste keer hebben deze een mooie Vlaamse stemmencast te pakken met o.m. Matteo Simoni, Charly Luske & Birgit Schuurman.

Missing Link (2019) - BIL trailer

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s.

De originele stemmen worden vertolkt door o.a. Hugh Jackman (Sir Lionel Frost), Zach Galifianakis (Mr. Link) & Zoe Saldana (Adelina Fortnight), maar onder de Vlaamse stemmen krijgen we o.m. Matteo Simoni is de stem van Mr Link, Peter Van Den Begin als Sir Lionel Frost, Sien Eggers als Adelina Fortnight. Andere stemmen worden vertolkt door Gert Lahousse, Griet Dobbelaere, Gert Winckelmans & Michael Pas die bovendien regisseur was van de Vlaamse stemmencast.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.