Vlaamse Wonder Park recensie

Vlaamse Wonder Park recensieWonder Park ** 1/2

Regie: Dylan Brown

Met de Vlaamse stemmen van Hilde De Baerdemaekers, Peter Van De Veire, Tom De Cock, Peter Van Den Begin,…

Speeltijd: 85′

Ga kijken als je hield van Ralph Breaks the Internet.

Het verhaal: June is verzot op pretparken en bouwt met haar eindeloze fantasie het fictieve Wonder Park in en buiten huis. Tot op een dag dat haar moeder weg moet en Wonder Park verlaten achter blijft…

Vlaamse Wonder Park recensie

Ons verdict: Paramount mag dan moeilijke jaren hebben gehad als filmstudio, dankzij Netflix en topfilms zoals Mission: Impossible – Fallout, Annihilation, Overlord & A Quiet Place zijn ze back on top. En daar houdt het niet mee op, want met Nickelodeon is het top of mind bij de kinderen dankzij animatieseries zoals Paw Patrol, Blaze en de monsterwielen, Dora and Friends & Shimmer and Shine.

Wonder Park is een nieuwe poging van het Amerikaanse filmstudio om kinderharten te winnen met hun geweldig coole animatieskills en ondanks het feit dat het charisma van de animatiepersonages wat mist, is Wonder Park alles behalve een slechte animatiefilm. Het verhaal is pakkend genoeg om volwassenen tranen met tuiten te laten huilen en de wondere wereld van Wonderland (ja, waarom dit niet Wonder Park noemt in de Vlaamse versie is mij een raadsel) is entertainend genoeg om kinderen opnieuw hun fantasie te laten gebruiken en kamers vol pretparken te bouwen in plaats van gekluisterd te zitten achter het zoveelste scherm. Wonder Park start sterk, maar valt wat stil in het midden van de film en het einde wordt iets te snel afgerond naar onze persoonlijke smaak, maar goed. Dat is niets tegenover wat regisseur Dylan Brown zoals zijn Pixar-maatje John Lasseter deed bij de vele vrouwen op de animatieafdeling (hoofdreden waarom hij officieel niet als regisseur wordt opgedragen op de eindgeneriek). Tot slot leveren de Vlaamse stemmen gemiddeld werk met MNM-duo De Cock & Van de Veire die de rest van de cast naar huis spreekt.

Kortom, gemengde gevoelens, Wonder Park wordt ondanks het pakkend scenario geen box office hit, maar er is ongetwijfeld een toekomst voor deze content op televisie of stream.

Wonder Park Exclusive Movie Clip - Rocket (2019) | Movieclips Coming Soon

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.