Nee! Netflix komt met extended versie van Hateful Eight, maar niet voor België

Netflix komt met extended versie van Hateful Eight, maar niet voor België

Liefhebbers van Quentin Tarantino, waaronder zowat meer dan de helft van onze redactie, kunnen niet wachten tot de zomer wanneer Once Upon a Time in Hollywood in Belgische bioscoopzalen verschijnt, maar voor fans van The Hateful Eight, Tarantino’s vorige film, was er goed nieuws. De 8ste film van grootmeester Quentin Tarantino zou een extended release krijgen op Netflix die 3 uur & een half zou duren. Indiewire rapporteert echter dat er een heuse miniserie beschikbaar is op Netflix met 4 hoofdstukken van bijna een uur aan additionele footage. Echter is er niks van te bespeuren op Netflix België…

Netflix komt met extended versie van Hateful Eight, maar niet voor België

Het is niet de eerste keer dat Netflix ons heeft liggen met zijn rechten in verschillende regio’s. Zo is onder meer The Sinner S2 nog steeds niet te zien op Netflix België (SCHANDE!), terwijl recent Fabeltjeskrant na de teleurstellende box office resultaten niet te zien is op Netflix België. De Netflix Original-series worden globaal gereleased, maar daar blijkt dus ook al een staartje aan te komen. Of is het een beslissing van Tarantino zelf?

Dit zijn de titels van de nieuwste afleveringen van The Hateful Eight mocht je zelf een keer willen zoeken:

  • Last Stage to Red Rock (50 minuten)
  • Minnie’s Haberdashery (51 minuten)
  • Domergue’s Got A Secret (53 minuten)
  • The Last Chapter (56 minutes)

Ondertekende troost zich met het feit dat The Hateful Eight sowieso al veel te lang was, maar Kenneth fret zijn kast oep.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.