Jennifer’s Body review

Jennifer’s Body **

Regie: Karyn Kusama (Æon Flux)

Met Megan Fox, Amanda Seyfried, Adam Brody, Johnny Simmons, …

Speeltijd: 102′

Ga kijken als je hield van The Unborn.

Het verhaal: Needy en Jennifer zijn beste vriendinnen sinds de jaren dat ze samen in de zandbak speelden. Op een dag beslissen ze om naar een rockband te gaan kijken in hun lokaal cafeetje. Er ontstaat een brand tijdens het optreden en tijdens hun evacuatie vraagt de zanger van de band Nikolai aan Jennifer om met hen mee te gaan. Needy beslist om naar huis te gaan, terwijl Jennifer punten wilt scoren met Nikolai. Needy hoort later die nacht een vreemd wezen de koelkast leegplunderen, maar de verrassing is groot als ze ziet dat het Jennifer is die vol bloed hangt en volledig van de kaart is…Ons verdict: Midden mei 2008 kregen we het fijne nieuws te horen dat de mooiste vrouw ter wereld haar lichaam ging laten tonen in een trashy horrorfilm gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Eric Jones. Jennifer’s Body kreeg de opportuniteit om het naakt wezen van Megan Fox uit te buiten, maar niks is minder waar. Jennifer’s Body moest zwarte humor bevatten, maar waar zit de satire in deze film? Dit richten we naar de regisseur Karyn Kusama: Been there, done that! Bovendien heeft Jennifer’s Body maar een zwakke fearfactor, magere gore elementen, een stom verhaal en zelfs de shots waarin Foxy Megan in haar evakostuum rondloopt, stellen lichtjes teleur (lees: waren veel te kort en onthulden te weinig van haar lichaam). “I was set up! I want my money back!!!” was het ware gevoel dat ik als kijker kreeg na het kijken van Jennifer’s Body in de cinema.

Kortom, kijk binnenkort naar de naaktscènes van Megan Fox op YouTube en laat Jennifer’s Body maar in de videotheek liggen. Onderaan kan je een behind the scenes featurette bekijken van Jennifer’s Body:


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Eén reactie op “Jennifer’s Body review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter