Otherhood recensie op Netflix België

xxxOtherhood **

Regie: Cindy Chupack (Sex and the City)

Met Angela Bassett, Patricia Arquette, Becki Newton, Felicity Huffman, Jake Lucy, Sinqua Walls, Jake Hoffman,…

Speeltijd: 100′

Ga kijken als je hield van The Women & Rough Night.

Het verhaal: 3 moeders die al jarenlang vrienden zijn besluiten om naar New York City te rijden om weer contact te maken met hun volwassen zonen. In het proces realiseren ze zich dat hun zonen niet de enigen zijn wiens leven moet veranderen.

Otherhood recensie op Netflix België

Ons verdict: Sex and the City-schrijfster Cindy Chupack krijgt van Netflix de kans om achter de camera te kruipen met de nieuwe film Otherhood. Mooi op papier, want Netflix probeert kost wat kost de ene na de andere bekende naam in te rijven voor zijn online catalogus, maar of dit een goed idee was, is een andere zaak.

Otherhood is nl. niet de nieuwe hitserie van Warner Bros. voor Netflix, maar eerder bladvulling voor Netflix-bibliotheek die zo immens is dat we ons afvragen waarom het zulke films wil financieren. De samenhang tussen de verschillende scènes is ver zoek en Angela Bassett, Patricia Arquette & Felicity Huffman zijn verre van een nieuwe posse zoals Bad Moms of Rough Night. De humor is navenant en de conversaties over homohuwelijk doen vermoeden dat de schrijfster wel eens een conservatieve republikein is die niet weet waar de hedendaagse maatschappij naartoe gaat. Tot slot maakt het einde veel goed, maar die laatste 5 minuten voelen eerder als snel geknutsel aan dan wat anders.

Kortom, Otherhood is de Sex and the City-film zonder inhoud voor vrouwen in de menopauze. Laat deze vrijdagavond film op Netflix voor wat het is.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter