Ben Segers & Veerle Baetens voor Dealer door Jeroen Perceval

Jeroen Perceval wordt regisseur van Dreambaby met Ben Segers & Veerle Baetens

Acteur & muzikant Jeroen Perceval (Tabula Rasa, De Dag, Over Water) stapt in de regiestoel! Niemand minder dan Ben Segers & Veerle Baetens vertolken de hoofdrolspelers in Dreambaby of internationaal de titel Dealer, het regiedebuut van Jeroen Perceval.

Ben Segers krijgt hoofdrol in Jeroen Perceval regiedebuut Dreambaby

Ben Segers zal de rol van Antony opnemen, een beroemde acteur in Dreambaby, terwijl Veerle Baetens het moederfiguur van Dreambaby zal opnemen. Een onbekende jonge hoofdfigurant wordt momenteel nog gecast.

Scenarist/regisseur Jeroen Perceval reageert: ‘Het grote publiek kent Ben van TV of als comedy acteur, maar ik heb hem gekozen voor zijn tragische kwaliteiten die hem perfect maken voor deze rol. En Veerle is de beste moeder die ik me kon dromen.’

Bart Van Langendonck en Sarah Marks voor Savage Film (bekend van Rundskop, D’Ardennen & recent De Patrick) zetten hun partnership met Paradiso Filmed Entertainment verder die de film zal distributeren in België & Nederland. Dreambaby ontving steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds, het Nederlands Filmfonds, Telenet & VTM en wordt verwacht in de herfst van 2020.

SYNOPSIS: De 14-jarige drugsdealer Johnny verblijft in een tehuis voor jongeren met een moeilijke thuissituatie. Hij droomt van een beter leven. Op een dag krijgt hij de beroemde succesvolle acteur Antony als vaste klant. Er ontstaat een band tussen hen en beide besluiten een ander pad te nemen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.