Dit zijn de Vlaamse stemmen van Wickie & het Magische Zwaard

Dit zijn de Vlaamse stemmen van Wickie en het Magische Zwaard

De Studio 100-animatiereeks Wickie de Viking krijgt een langspeelfilm zoals jullie konden zien recent op onze website, maar nu zijn ook de Vlaamse stemmen bekend van Wickie & het Magische Zwaard. In de Vlaamse stemmencast zit o.m. Belgische TikTok-legende Stien Edlund, met 2.6 miljoen volgers en 234 miljoen likes de grootste van Benelux, en Wannes Lacroix onder regie van Bettina Berger, maar ook Ivan Pecnik, James Cooke, Manou Kersting & Kobe Van Herwegen zijn een deel van de Wickie de Viking-film.

Wannes Lacroix (The Voice van Vlaanderen, Kosmoo) wordt dus Wickie de Viking, met namen zoals Stien Edlund (Jury Ketnet Musical) als Ylvi, Bettina Berger als Mama Wickie & Dirk Bosschaert als de vader van Wickie, Halvar. Vijand van de partij wordt Ivan Pecnik als Verschrikkelijke Sven en James Cooke vertolkt ook een stem in de nieuwe Vlaamse animatiefilm als Snorre. BV’s Kobe Van Herwegen (Sonic, Corgi) & Manou Kersting (Undercover, The Addams Family). Ook Bart Van Leemputten, Pieter Casteleyn, Willard Bogaard, Chris Corens & Martijn Claes vertolken stemmen in Wickie & het Magische Zwaard

In Wickie en het Magische Zwaard wilt Wickie maar al te graag mee met zijn vader op avontuur! Alleen ziet Halvar dat helemaal niet zitten, hij vindt Wickie nog veel te jong. Alles verandert echter wanneer Wickie’s moeder Ylva door een magisch zwaard verandert in een gouden standbeeld. Wickie moet en zal zijn moeder redden, terwijl hij ondertussen ook aan zijn vader moet bewijzen dat hij wél klaar is voor het echte werk… Zal Wickie slagen in zijn opzet en weer veilig aanmeren in Flake?

Wickie & het Magische Zwaard wordt vanaf 19 februari 2020 in Belgische bioscopen verwacht.


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter