Dit zijn de internationale stemmen van The Willoughbys op Netflix België

The Willoughbys poster op Netflix Belgie

Netflix is niet van plan om de gas van zijn pedaal te halen tijdens de coronacrisis en gaat zelfs ambitieuzer te werk op het vlak van animatie waar ze de hete adem voelt van Disney+. Volgende maand komt het na Klaus met The Willoughbys, een nieuwe animatiefilm met de stemmen van o.m. Ricky Gervais uit The Office & Terry Crews uit White Chicks.

De stemmencast van The Willoughbys bestaat onder meer uit Will Forte (MacGruber, De Lego Film, Nebraska), Maya Rudolph (Bridesmaids, Inherent Vice), Canadese zangeres Alessia Cara, Terry Crews (Deadpool 2, White Chicks, The Expendables), Martin Short (Saturday Night Live), Jane Krakowski (Unbreakable Kimmy Schmidt) en stand-up comedians Séan Cullen & Ricky Gervais (The Office).

De kinderen van het Willoughbys gezin zijn ervan overtuigd dat ze veel beter zichzelf kunnen opvoeden, dus bedenken ze een slim en zeer geniepig plan om hun egoïstische ouders op een gevaarlijke vakantie te sturen. Jane, Tim en de tweeling komen er tijdens hun avonturen echter al snel achter wat de ware betekenis van familie is.

The Willoughbys zal geregisseerd worden door Kris Pearn, geproduceerd door Brenda Gilbert & Luke Caroll. De film is gebaseerd op het boek van Lois Lowry.

The Willoughbyswordt verwacht op Netflix België vanaf 22 april 2020.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter