Wim Opbrouck & Lucas Van den Eynde in Vlaamse stemmencast van De Elfkins

Wim Opbrouck & Lucas Van den Eynde in Vlaamse stemmencast van De Elfkins

Animatiefilm liefhebbers, weer goed nieuws vandaag, want op 9 december 2020 krijgen we een nieuwe animatiefilm te zien die de titel De Elfkins – Een Klein Bakfestijn meekrijgt en niemand minder dan Wim Opbrouck (Café Derby, All of Us, Tytgat Chocolat) & Lucas Van den Eynde (Bastaard, Black-Out, Niet Schieten) zijn naast naast Pip Pellens & Buddy Vedder gekozen als Vlaamse stemmencast.

Vlaams acteur & presentator Wim Opbrouck zal in DE ELFKINS – EEN KLEIN BAKFESTIJN te horen zijn als Theo, de norse maar bescheiden banketbakker. Theo is de meest getalenteerde bakker uit de buurt en wordt de eerste menselijke vriend van de Elfkin Helvi. Lucas Van den Eynde speelt de rol van Bruno, de competitieve en egoïstische broer van Theo. De broers kunnen het niet zo goed met elkaar vinden, maar Bruno hoopt als professioneel verkoper stiekem op een verzoening en samenwerking met zijn broer.

De Nederlandse actrice Pip Pellens speelt de rol van de vrolijke Helvi, die in de film na honderden jaren weer als eerste Elfkin de bovengrondse wereld gaat verkennen. Tussen de grote mensen gaat ze op zoek naar haar unieke Elfkin-talent én beleeft ze samen met haar vrienden Kipp en Butz grootse avonturen. Buddy Vedder en Trevor Reekers zullen de rollen van Kipp en Butz op zich nemen. Nadat Helvi vrienden wordt met de norse banketbakker Theo leert ze samen met de andere Elfkins een belangrijke les: er is niets beters dan anderen te helpen waar je maar kan. Andere Nederlandse acteurs die deel uitmaken van de stemmencast zijn o.a. Marloes van den Heuvel, Jan Elbertse, Anneke Beukman & Frédérique Sluyterman van Loo.

DE ELFKINS – EEN KLEIN BAKFESTIJN is vanaf 9 december 2020 in de Belgische bioscopen te zien.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.