Franchise: A Quiet Place

Wat te streamen vanaf februari 2019?

Wat te streamen vanaf februari 2019

De 2de maand van de Gregoriaanse kalender is aangekomen en dat betekent minder dagen om te kunnen streamen, maar aan het aanbod te zien betekent dit eerder in kortere tijd veel content opkijken. We maakten een mooie selectie voor jullie streamingliefhebbers met de series Umbrella Academy & films zoals Velvet Buzzsaw, Solo: A Star Wars story, A Quiet Place & Assassin’s Creed.

Lees verder Wat te streamen vanaf februari 2019?


Er komt een vervolg op A Quiet Place

Er komt een vervolg op A Quiet Place

A Quiet Place, één van de beste horrorfilms van het jaar, krijgt een vervolg en staat op de planken voor 2020. Dat maakte Paramount Pictures onlangs bekend. Gezien het goede werk van acteur & regisseur John Krasinski die op zijn eentje samen met vrouwlief Emily Blunt zo’n 315 miljoen dollar opbracht voor het filmstudio (118 miljoen dollar, 332 miljoen dollar wereldwijd met een productiekost van amper 17 miljoen dollar) komt hij waarschijnlijk terug als regisseur. Geen nieuws of Blunt terug zal komen, want de actrice heeft heel wat projecten op de planken staan. A Quiet Place is vanaf 9 september beschikbaar op DVD & Blu-Ray. Lees onze mening over de film hier.
A Quiet Place trailer met Emily Blunt

Het is tegenwoordig een trend om zowel regisseur als acteur te zijn als je kijkt naar de carrière van bepaalde Hollywood-mensen. John Krasinski, gekend van o.m. 13 Hours, It’s Complicated & Jarhead, waagt zijn kans voor de regiestoel in A Quiet Place en strikt niemand minder dan Emily Blunt (Sicario, Looper, Edge of Tomorrow) om naast namen zoals Noah Jupe (Wonder) & Millicent Simmonds (Wonderstruck) een horrorverhaal te brengen over een familie die geluidloos door het leven moet gaan om te overleden. Vanaf 11 april 2018 in Belgische bioscopen, bekijk A Quiet Place trailer met Emily Blunt op MoviePulp.be