Franchise: Babylon Berlin

Duitse serie Babylon Berlin wint prijs voor Beste Europese Fictieserie

Duitse serie Babylon Berlin wint prijs voor Beste Europese Fictieserie

Ter gelegenheid van de 32e European Film Awards op 7 december 2019 introduceert de European Film Academy een nieuwe prijscategorie: de European Achievement in Fiction Series Award (Prijs voor Beste Europese Fictieserie). In haar eerste editie wordt de prijs uitgereikt aan auteurs/regisseurs Achim von Borries, Henk Handloegten & Tom Tykwer voor hun werk aan de geweldige serie Babylon Berlin.

Lees verder Duitse serie Babylon Berlin wint prijs voor Beste Europese Fictieserie

Wat te streamen in België vanaf mei 2018?

Wat te streamen vanaf mei 2018?

Ondanks de vele feestdagen in mei, groeit het streamingaanbod in België rustig. Dat is het probleem met Angelsaskische streamingdiensten die geen vakantie hebben op hetzelfde moment als België. De nieuwe series zijn vooral voor de maand juni, maar we hebben toch een leuke selectie kunnen maken voor jullie waaronder Kodachrome, Babylon Berlin S2, Star Trek Beyond, 13 Reasons Why S2 & de Monty Python-films & -series.

Lees verder Wat te streamen in België vanaf mei 2018?


Wat te streamen in België vanaf april 2018?

Wat te streamen in België vanaf april 2018?

De paasvakantie komt er aan en dat betekent vrije tijd, maar ook aprilse grillen. Laat ons hopen op uitstekend zomerweer, maar indien het geen mooi weer is, is er Netflix! Of Telenet Play More, Stievie & Amazon Prime Video. Geen idee wat je volgende maand moet zien op één van de platformen? Laat ons je zoals iedere maand een uitstekende selectie voorstellen. Wat te streamen in België vanaf april 2018? Westworld S2, The Alienist S1, Enemy, Babylon Berlin & Legion S2.

Lees verder Wat te streamen in België vanaf april 2018?

Babylon Berlin seizoen 1 Telenet Play More recensie

Babylon Berlin S01 ****1/2

Van: Henk Handloegten, Tom Tykwer, Achim von Borries

Met: Volker Bruch, Liv Lisa Fries, Peter Kurth

Speelduur: 8 afleveringen van ca. 45 minuten

Babylon Berlin is een aanrader voor iedereen die houdt van Boardwalk Empire, rauwe policiers tout court en de boeken van de schiellijk overleden Philip Kerr.

Lees verder Babylon Berlin seizoen 1 Telenet Play More recensie