Wat te streamen in België vanaf april 2018?

Wat te streamen in België vanaf april 2018?

De paasvakantie komt er aan en dat betekent vrije tijd, maar ook aprilse grillen. Laat ons hopen op uitstekend zomerweer, maar indien het geen mooi weer is, is er Netflix! Of Telenet Play More, Stievie & Amazon Prime Video. Geen idee wat je volgende maand moet zien op één van de platformen? Laat ons je zoals iedere maand een uitstekende selectie voorstellen. Wat te streamen in België vanaf april 2018? Westworld S2, The Alienist S1, Enemy, Babylon Berlin & Legion S2.

WESTWORLD S2 (Telenet Play More)

Westworld S2 banner

Westworld kent niet dezelfde buzz als in Europa, maar wow, wat een serie. De toekomstige vervanger van Game of Thrones zal op 23 april 2018 opnieuw beginnen voor een 2de seizoen dankzij de wondere inbreng van Jonathan & Lisa Joy Nolan. Weer een reden om van Telenet Play More te genieten.

THE ALIENIST S1 (Netflix België)

The Alienist S1 op Netflix Belgie

Jacob Verbruggen heeft met Black Mirror & House or Cards S3 al een serieuze reputatie in de Verenigde Staten. Hij neemt nu 3 afleveringen voor zich met de nieuwe serie The Alienist die in België op Netflix te zien zal zijn. TNT, het originele bedeijf dat de serie distribueert in de VS, castte o.m. Daniel Brühl (Captain America: Civil War, Inglorious Basterds), Dakota Fanning (Brimstone) & Luke Evans (Belle en het Beest, Dracula Untold). Vanaf 19 april 2018 op Netflix België, iedereen!

ENEMY (VRT Nu)

Enemy op VRT Nu dankzij Cinema Canvas

Het spraakmakende Cinema Canvas is een verademing op de Belgische televisie met een noemenswaardige selectie films zoals Whiplash, The Lobster, Jaws & Fight Club. Vanaf 30 maart 2018 zal het Enemy uitzenden, een film door de nu al legendarische regisseur achter Blade Runner 2049 & Prisoners, Denis Villeneuve. Gratis te streamen via VRT Nu of binnen de 7 dagen van STIEVIE.

Babylon Berlin S1 (Telenet Play More)

Je las de geweldige recensie van onze collega Kenneth: De duurste Europese televisieproductie aller tijde is een dikke aanrader! Pik Babylon Berlin mee op Telenet Play More.

Legion S2 (Stievie)

Legion FX S2 op STIEVIE

Vanaf 4 april 2018 is Legion terug! De psychedelische Marvel-serie rond de machtigste mutant in de comic book geschedenis is de telg van FOX met namen zoals Dan Stevens, Amber Midthunder & Rachel Keller. De eerste teasers van het nieuwe seizoen zagen er al goed uit, benieuwd of FX het niveau kan aanhouden. Vanaf 4 april te streamen via STIEVIE (7 dagen per aflevering, dus let goed op).

Niet overtuigd van onze selectie? Het volledige aanbod is zoals steeds terug te vinden op de pagina ‘Het streamingaanbod in België‘ op MoviePulp.be.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.