Wat te streamen in België vanaf mei 2018?

Wat te streamen vanaf mei 2018?

Ondanks de vele feestdagen in mei, groeit het streamingaanbod in België rustig. Dat is het probleem met Angelsaskische streamingdiensten die geen vakantie hebben op hetzelfde moment als België. De nieuwe series zijn vooral voor de maand juni, maar we hebben toch een leuke selectie kunnen maken voor jullie waaronder Kodachrome, Babylon Berlin S2, Star Trek Beyond, 13 Reasons Why S2 & de Monty Python-films & -series.

Monty Python (Netflix)

Alle Monty Python-films & series op Netflix België

Eén van de beste staaltjes komedie aller tijde is te vinden op Netflix België. Bijna het volledige aanbod van de Britse komische groep Monty Python met namen zoals John Cleese, Eric Idle, Terry Gilliam, Terry Jones en Michael Palin is sinds midden april te streamen op Netflix België. Veel plezier met Monty Python’s Life of Brian, Monty Python and the Holy Grail & Monty Python’s Flying Circus (1 seizoen).

Kodachrome (Netflix)

De cast van Kodachrome

De sterke prestatie van Ed Harris in combinatie met aardige acteermomenten door Jason Sudeikis & Elizabeth Olsen maken Kodachrome tot een smaakmaker van formaat voor de maand mei. Vergeet deze film zeker niet te streamen in het uitgebreide Netflix-aanbod! Mocht je niet overtuigd zijn, hierbij onze recensie over Kodachrome op Netflix België.

Babylon Berlin S2 (Telenet Play More)

Babylon Berlin S2 op Telenet Play More

Zoals je reeds kon lezen dankzij de recensie van onze founder Kenneth Peeters, is het 1ste seizoen van Babylon Berlin, de duurste Europese serie aller tijde, een dikke aanrader. Het 2de seizoen van Babylon Berlin valt vanaf 6 mei 2018 te streamen op Telenet Play More, dus vergeet deze zeker niet op jullie lijst van aanraders te zetten.

Dany de Boon des Hauts-de-France (Netflix)

Na Gad Elmaleh is het tijd aan een andere Franse topkomiek om zijn repertoire op Netflix te gooien. Met Dany de Boon des Hauts-de-France krijgen we de eerste zaalshow van Dany Boon te zien op Netflix. Met films zoals Bienvenue chez les Ch’tis en andere Franse kaskrakers zou ook zijn naam bekend moeten klinken in het Vlaamse landsgedeelte. Vanaf 4 mei 2018 op Netflix België!

Star Trek Beyond (Netflix)

Star Trek Beyond op Netflix België

Recent was er groot nieuws te horen van de kant van Paramount die vertelde dat er maar liefst 2 Star Trek-films in productie zijn waarvan een direct vervolg op Star Trek Beyond. De inmiddels 3de Star Trek-film van producent J.J. Abrams was een dikke aanrader anno 2016, maar werd overspoeld door de Star Wars-drukte en de rest van de concurrentie. Goed voor ons, want je kan hem nu meepikken op Netflix België, mocht je Star Trek: Discovery nog niet achter de kiezen hebben.

13 Reasons Why S2 (Netflix)

13 Reasons Why S2 vanaf 18 mei 2018 op Netflix België

De laatste aanrader werd nog op de valreep gisteren aangekondigd: Het 2de seizoen van 13 Reasons Why. De Netflix-serie kreeg heel wat kritiek over zich heen door het verheerlijken van zelfmoord, maar wij vonden het een geslaagde poging om een taboe-thema bespreekbaar te maken. Vanaf 18 mei 2018 op Netflx België!

 

Niet overtuigd van onze selectie? Het volledige aanbod is zoals steeds terug te vinden op de pagina ‘Het streamingaanbod in België‘ op MoviePulp.be.

 

&nbsp

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter