Franchise: Nachtwacht 3

WEDSTRIJD: Win bioscooptickets voor Nachtwacht: De dag van de Bloedmaan

Oeps, dit is exclusieve content voor de MoviePulpers onder ons. Word lid van de grootste filmcommunity van Vlaanderen! Registreer je bij de MoviePulp-community en laat je stem horen door film & series te beoordelen, jouw top 5-series, franchise of films te laten weten, exclusieve KNT- content te bekijken, recensies in primeur te bekijken en deel te nemen aan exclusieve wedstrijden.

De Nachtwacht 3: De dag van de Bloedmaan trailer is hier

Nachtwacht 3: De dag van de Bloedmaan trailer is hier

Streamz heeft het hele Studio 100 aanbod in zijn bibliotheek, maar daar ontbrak het tot voor kort nog aan content van Nachtwacht. Dankzij wat gezaag van jullie favoriete filmblog zijn er dan toch nog wat zaken te zien, maar de films blijven uit. Neem dus de opportuniteit om deze leuke Vlaamse content te zien in Belgische bioscopen! Vanaf 15 december 2021 te zien in Belgische bioscopen, met Louis Thyssen als Vlad, Céline Verbeeck als Keelin, Giovanni Kemper als Wilko & Sven De Ridder (Red Sandra) als Vega, maar ook nieuwe namen zoals Nora Gharib (Patser) & Guga Baùl (Viva Boma!), geniet van de officiële Nachtwacht 3: Nachtwacht 3: De dag van de Bloedmaan trailer! Andere rollen zijn overigens weggelegd voor Begir Memeti als Lupino, Luna Van Avermaet als Sacha, Gregory Van Damme als Quil, Immanuel Lemmens als Romulus, Peter Van De Velde als Cooper, Brigitte Heitzer als Helena.

Continue reading De Nachtwacht 3: De dag van de Bloedmaan trailer is hier

Eerste kijk op Nora Gharib & Guga Baùl in Nachtwacht 3: De dag van de Bloedmaan

Op dit moment zijn de opnames van de Nachtwacht 3: De dag van de Bloedmaan in volle gang. De filmcrew strijkt momenteel neer in Vremde om daar spectaculaire nachtopnames te maken. Met gastacteurs Nora Gharib, Guga Baùl & Begir Memeti is de Nachtwacht tijdens deze film alvast in goed gezelschap! Bovenaan zie je de eerste kijk op Nora Gharib (Patser) & Guga Baùl (Viva Boma!) in Nachtwacht 3: De dag van de Bloedmaan.

Continue reading Eerste kijk op Nora Gharib & Guga Baùl in Nachtwacht 3: De dag van de Bloedmaan

In productie: Nachtwacht 3 – De Dag van de Bloedmaan

Goed nieuws voor de kleine MoviePulpertjes onder ons, want na het enorme succes van de 1ste film De Poort der Zielen in 2018 en de 2de film Het Duistere Hart in 2019 krijgt de populaire Ketnet-reeks Nachtwacht een 3de bioscoopfilm: De dag van de Bloedmaan. De film wordt aan het einde van het jaar verwacht in Belgische bioscopen.

Continue reading In productie: Nachtwacht 3 – De Dag van de Bloedmaan