Franchise: The Hobbit: Desolation of Smaug

The Hobbit The Desolation of Smaug Blu-Ray review

the hobbit the desolation of smaug blu ray coverThe Hobbit The Desolation of Smaug ***1/2

Regie: Peter Jackson (Lord of The Rings)

Met: Martin Freeman, Richard Armitage, Ian McKellen, Luke Evans, Evangeline Lilly

Speelduur: 160′

Bekijk deze spektakel fantasy nu op Blu-Ray, DVD of via video-on-demand als je houdt van de vorige Hobbit film en de Lord of The Rings trilogie.

Lees verder The Hobbit The Desolation of Smaug Blu-Ray review


Box Office België update (2013 week 50)

The Hobbit 2 banner met Tauriel & LegolasHet blijft recorden regenen dit jaar! Afgelopen week was 20th Century Fox heel trots om te proclameren dat de opvolger van The Hobbit het beste openingsweek had van het afgelopen jaar. Het record van The Hunger Games: Catching Fire werd zo lichtjes verslaan met ongeveer 300.000 dollar. The Hobbit: The Desolation of Smaug had dus een totaalomzet van 2,1 miljoen dollar in België. Sterk! Frozen haalde het de voorbije week van The Hunger Games 2 met net geen 50.000 euro verschil, de week ervoor moest het nog net eronder eindigen. Captain Phillips kwam 2 weken geleden binnen op plaats 4 en zakt verder naar de 5de plaats de voorbije week. The Fifth Estate deed het niet zo goed met zo’n 52.000 dollar opbrengst in 2 weken.Nieuwe trailer van The Hobbit: The Desolation of Smaug

Luke Evans & Orlando Bloom in The Hobbit 2

The Hobbit: The Desolation of Smaug gaat verder waar de reis van van Bilbo Baggins doorheen Midden-Aarde in ‘An Unexpected Journey‘ eindigde. Samen met Gandalf en de dertien Dwergen onder leiding van Thorin Oakenshield moet hij het verloren dwergenkoningkrijk Erebor heroveren. Dezelfde cast van vorige keer kunnen we terugvinden (Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage) en er komen nieuwe figuren ( als Tauriel) en oude figuren ( als Legolas & als Galadriel) vanuit Lords of the Ring saga terug in dit vervolgverhaal. Wordt verwacht op 11 december 2013. Bekijk de trailer!

Lees verder Nieuwe trailer van The Hobbit: The Desolation of Smaug

Eerste The Hobbit: Desolation of Smaug trailer

Evangeline Lily in The Hobbit: Desolation of Smaug

Een aantal dagen later dan verwacht, verspreidt Warner Bros. eindelijk de eerste trailer van de opvolger van The Hobbit. The Hobbit: Desolation of Smaug liet vorige week al de eerste footage zien met een teaserposter, maar nu krijgen we een volwaardige trailer vol met dwergen, hobbits, elfen en de verwoestende draak Smaug. Zelfs Legolas is terug van de partij om het avontuur van de dwergen bij te staan, deze keer met de betoverende die de gastrol van Tauriel op zich neemt. Geniet van deze inhoudsvolle trailer!

Lees verder Eerste The Hobbit: Desolation of Smaug trailer