How to Get Away with Murder S2 review op Netflix België

How to Get Away with Murder S2 posterHow to Get Away with Murder S2 **** 1/2

Regie: Peter Nowalk

Met Viola Davis, Famke Janssen, Alfred Enoch, Karla Souza, Jack Falahee, Aja Naomi King, Matt McGorry, Charlie Weber, Liza Weil,…

Speeltijd: 15 afleveringen / 45 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van Scandal.

Het verhaal: De relaties tussen de studenten en topadvocate Annalise Keating geraken danig in de war… Zodanig in de war dat Annalise zich doodbloedend terug vindt op het tapijt van een gigantische villa.

Viola Davis in How to Get Away with Murder S2

Ons verdict: Velen vergeten dat de geweldige Viola Davis (Suicide Squad, Fences) haar pluimen heeft gehaald bij deze geweldige Amerikaanse serie How to Get Away with Murder. Sinds het eerste seizoen op Netflix België kwam, waren wij bij MoviePulp.be fan van de eerste minuut. We zijn blij dat we eindelijk het 2de seizoen te zien krijgen als Belgische kijker, want dit 2de seizoen is nog eens beter dan zijn voorganger.

De makers met Peter Nowalk aan het roer brengen Amerikaanse televisie op zijn best met spanning van begin tot einde. Je geraakt meer en meer te weten van de personages in de serie zoals Frank, Bonnie & Annelise, terwijl de relaties tussen Wes, Connor, Michaela, Laurel & Asher continu aan de tand worden gevoeld. Sommige plotwendingen mogen dan misschien wel wat ver gevonden zijn, toch blijft het bijzonder entertainend met als kers op de taart de geweldige laatste aflevering ‘Anna Mae’. Dit 2de seizoen gaat en staat dan ook bij de prestaties van de hele cast, hoewel Viola Davis, Karla Souza, Alfred Enoch & Charlie Weber vooral met de eer gaan lopen.

Kortom, meer van hetzelfde met een vleugje extra spanning. Wat wil je meer?

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter