Deze maand op Netflix België (april 2016)

Netflix aanbevolen televisie

DareDevil, Fuller House & House of Cards al achter de kiezen? Wij wel, dus we dachten de die hard binge-watchers opnieuw wat opties te geven op Netflix België. Onze aanraders voor deze week zijn Ant-Man, The Zeitgeist film series, Inside Out & Twin Peaks. Check out why…

ANT-MAN

ant-man banner

Nog tegen een hoge prijs online te koop (18-20 euro), maar nu te streamen op Netflix: Ant-Man. Wat op zich een beetje een belachelijk personage is (geeft toe, mierman klinkt zo melig), werd één van de betere Marvel-films uit Phase 2 (na Captain America: Winter Soldier) dankzij zijn heist-thema. Met andere woorden, ideaal om te streamen op Netflix voor je aan Captain America: Civil War begint deze maand.

ZEITGEIST (Film Series)

Zeitgeist Film Series op Netflix België

Af en toe mag het wel iets zwaarder, nee? Daarvoor is Zeitgeist ideaal verteer: De Zeistgeist Film Series zijn 3 documentaires voor de complot-denker over het falen van onze kapitalistische maatschappij dat alleen maar om geld draait. De 3 films Zeistgeist: The Movie, Zeistgeist: Addendum & Zeistgeist: Moving Forward draaiden uit van amateuristische YouTube-video’s met miljoenen views tot een ware filmserie die het tot de bioscoop bracht. Geef deze dus zeker een kans!

INSIDE OUT

Inside Out op Netflix België

Pixar’s nieuwste telg Inside Out is deze maand ook op Netflix België terug te vinden. Niet meteen MoviePulp-materiaal hoor ik je denken, maar voor de films van Pixar zijn we altijd te vinden. Wederom een opmerkelijk verhaal over de stemmetjes in onze hoofd. Aanrader!

TWIN PEAKS

Twin Peaks op Netflix België

En we sluiten zoals steeds af met toch tenminste één serie. Nee, geen Netflix Original-serie deze keer, maar eerder het legendarische Twin Peaks. De schitterende serie van begin jaren ’90 door regisseurs David Lynch en Mark Frost is anno 2016 nog steeds de moeite om te bekijken vanwege zijn mysterie en banaligheden. Een absolute aanrader op Netflix België!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter