The Nice Guys review

The Nice Guys posterThe Nice Guys ***

Regie: Shane Black (Iron Man 3)

Met Russell Crowe, Ryan Gosling, Kim Basinger, Angourie Rice, Matt Bomer, Keith David, Yaya DaCosta, Margaret Qualley,…

Speeltijd: 116′

Ga kijken als je hield van Layer Cake in een Mad Men-jasje.

Het verhaal: In het Los Angeles van de jaren ’70 vinden 2 privé-detectives elkaar toevallig op zoek naar een zekere Amelia.

De cast van The NIce Guys

Ons verdict: De schrijver achter Lethal Weapon, The Last Boy Scout & Last Action Hero bezorgde de millennials onder ons heel wat entertainment in de jaren ’90. Inmiddels is Shane Black een grote jongen geworden met regie-opdrachten zoals Iron Man 3, Kiss Kiss Bang Bang & binnenkort The Predator, maar ons heeft ie voorlopig nog niet weten te overhalen. Met The Nice Guys doet het spijtig genoeg ook niet. Het begin van The Nice Guys is mooi op dreef met Russell Crowe aan kop als zware jongen. Echter wordt The Nice Guys naar het einde toe eerder een soort slappe combinatie van gangster actie, slapstick humor & het verdwaasd gezicht van Ryan Gosling. Hij slaat soms echt de bal mis met zijn acteerprestaties in The Nice Guys. De combinatie tussen actie & komedie werkt goed, maar halverwege valt het zoals een pudding in elkaar. Al een geluk zijn er nog de 70ies feestjes, de kostuums en de decors die ons wakker hielden.

Kortom, The Nice Guys is leuk om een keer te huren, maar de magere combinatie tussen actie en humor maakte ons niet warm.


Warning: Undefined array key -1 in /home/public/sites/www.moviepulp.be/wp-content/plugins/gd-rating-system/d4plib/core/d4p.wpdb.php on line 345

Eén reactie op “The Nice Guys review”

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter