Deze maand op Netflix België (januari 2017)

Deze maand op Netflix België (januari 2017)

1 januari 2017 en Netflix België gooit weer heel wat nieuws online in zijn bibliotheek. Met de volgende selectie kunnen we opmerken dat Netflix België de concurrentie van Amazon Prime Video voelt, dus laat ons hopen dat de bibliotheek (vooral voor films) danig uitgebreid wordt. Onze aanraders op Netflix België voor de maand januari 2017: Transcendence, Whiplash, Ratatouille & Star Trek-series The Next Generation, Voyage & Enterprise.

TRANSCENDENCE

Transcendence op Netflix België

Geweldige science fiction film door de originele cinematograaf van Christopher Nolan Wally Pfister met een schitterende Johnny Depp in de hoofdrol ondersteund door Rebecca Hall & Morgan Freeman. Mocht je nog niet overhaald zijn, lees hier onze reviews over Transcendence plus een heleboel trailers, goodies, clips en posters.

WHIPLASH

Whiplash op Netflix België

Eén van de meest geslaagde films van 2014 was Whiplash vanwege de voortreffelijke acteerprestatie van J.K Simmons als strenge muziekleraar die hem een Oscar opleverde. Alle lof voor Miles Teller om een rol eindelijk tot een goed einde te brengen.

RATATOUILLE

Eén van onze redactieleden’s lievelingsanimatiefilm is Ratatouille. De sublieme animatiefilm door Pixar betekende een hoofdpunt in diens volledige repertoire voor The Wal Disney Company de boel opkocht. Samen met Wall-E één van de beste animatiefilms van het animatiestudio dat zijn oorsprong te danken heeft aan Steve Jobs & George Lucas (Pixar was vroeger een onderdeel van ILM van Lucasfilm).

STAR TREK: THE NEXT GENERATION, STAR TREK: VOYAGE & STAR TREK: ENTERPRISE

Originele cast van Star Trek: The Next Generation

Binnenkort krijgen we dankzij CBS het nieuwe Star Trek: Discovery met o.m. Michelle Yeoh & Doug Jones te zien op Netflix België, dus bereidt Netflix België zich voor door alle originele 7 seizoenen van de Star Trek-saga + de series Star Trek: Voyage & Star Trek: Enterprise in zijn bibliotheek aan te bieden. Veel kijkplezier, trekkies!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter