Nieuw op Netflix België (maart 2017)

Netflix and Chill deze krokusvakantie

De krokusvakantie is er, dus dat betekent weer veel tijd voor Netflix en andere on-demand zaken! Het aanbod van Netflix moest voorbije maanden terug op kruissnelheid komen, want het was effectief wachten op de komst van Iron Fist om het Netflix-seizoen 2017 van start te laten gaan in volle glorie! Maar er zijn toch een aantal leuke films en series te zien voor deze Marvel-serie zoals How to Get Away with Murder S2, Jurassic World & Chef’s Table S3.

HOW TO GET AWAY WITH MURDER S2

How to get Away with Murder met Viola Davis

De geweldige spannende serie van ABC die Voila Davis naar sterrendom torpedeerde werd met dit 2de seizoen nog net een beetje beter. Heerlijk! Vanaf nu te streamen op Netflix en een absolute aanrader!

JURASSIC WORLD

Jurassic World banner

De herlancering van de Jurassic Park-franchise droeg bij tot een geweldig box office jaar 2015. Bovendien mogen we genieten van een voortreffelijke Chris Pratt & Bryce Dallas Howard en een nieuwe verfilming staat op de planken. Jurassic World, streamen die handel!

CHEF’S TABLE S3

Chef's Table seizoen 3

Eén van de beste documentaire-series die Netflix tot zijn populaire status bracht, is Chef’s Table. De letterlijk verrukkelijke serie rond chefkoks over de hele wereld heeft nu een 3de seizoen dat je zeker moet bekijken. Opgepast: watertanden verzekerd!!!

IRON FIST

Chef's Table seizoen 3

En hier is hij dan, de nieuwe Marvel-reeks die na Luke Cage de wereld mag veroveren. De trailers, foto’s en posters van Iron Fist brengen je duidelijk in Kung Fu-oorden, maar of de serie effectief aan het niveau van Tarantino kan typen, betwijfelen we. Wordt verwacht eind maart!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter