Franchise: Jurassic World

Nieuw op Netflix België (maart 2017)

Netflix and Chill deze krokusvakantie

De krokusvakantie is er, dus dat betekent weer veel tijd voor Netflix en andere on-demand zaken! Het aanbod van Netflix moest voorbije maanden terug op kruissnelheid komen, want het was effectief wachten op de komst van Iron Fist om het Netflix-seizoen 2017 van start te laten gaan in volle glorie! Maar er zijn toch een aantal leuke films en series te zien voor deze Marvel-serie zoals How to Get Away with Murder S2, Jurassic World & Chef’s Table S3.

Lees verder Nieuw op Netflix België (maart 2017)


De top 5 meest succesvolle films van 2015

UGC Antwerpen

De eindresultaten voor 2015 zijn binnen sinds maandag en dit betekent het volgende: Tijd om in kaart te brengen welke films het meeste geld binnen brachten voor de filmproducenten! In Amerika ging Jurassic World met de eer lopen opgevolgd door The Avengers 2: Age of Ultron, terwijl Star Wars VII: The Force Awakens dicht in de buurt komt na allerlei records te breken. Wat denk je dat dit voor België zal zijn? Hier zijn de top 5 meest succesvolle films van 2015: Lees verder De top 5 meest succesvolle films van 2015

Box Office België update (2015 week 26)

Jurassic World banner

De Belgische box office wordt volledig gedomineerd door Jurassic World: na een schitterend openingsweekend blijft het tempo, waarin deze Spielberg-productie geld binnenrijft, indrukwekkend. In 3 weken haalde het meer dan 4.5 miljoen euro op in België en heeft het al de jaaromzetten van films zoals Fifty Shades of Grey en Furious 7 in het vizier. Inside Out of Poltergeist geraken op plek 2 met 532.708 euro en 165.290 euro nog niet aan de voeten van Jurassic World’s weekopbrengst, maar ze brengen wel aardig wat centjes binnen. Spy blijft flirten met een 3de plaats, terwijl San Andreas de voorbije week volledig doorzakt naar plaats 6. Op plaats 5 vinden we deze weekend Entourage terug met een magere 68.893 euro opbrengst, terwijl Age of Adaline in week 25 met 76.786 euro de 5de plek besteeg. Over de resultaten van The Gunman gaan we zwijgen (hopelijk weten de producers dat dit volledig te danken is aan hun laattijdige release) en ook The Avengers 2: Age of Ultron heeft zijn laatste centen binnengebracht, eindigend onder de 3 miljoen euro (2.833.431 euro om correct te zijn). We zijn benieuwd of Terminator Genisys de triomftocht van Jurassic World aan banden kan zetten in de komende weken.
Lees verder Box Office België update (2015 week 26)


Box Office België update (2015 week 24)

Jurassic World banner

Voor diegenen dat de lokale & internationale pers volgen: Jurassic World is aan een stevige veldslag bezig! Met 524.1 miljoen dollar internationale omzet in zijn eerste weekend waarvan 208.8 miljoen dollar alleen in Noord-Amerika & 100.8 miljoen dollar in China, verpulvert het alle historische records van beste openingsweekend ooit in een bioscoop. In België gaat het anders: Met 1.57 miljoen euro omzet blijft het achter tegenover Fifty Shades of Grey & Furious 7 dit jaar, laat staan het immense box office succes van Harry Potter and the Deadly Hallow 2 in zijn eerste week van 2011. Spy gaat mooi verder op de 2de plaats, terwijl San Andreas Mad Max: Fury Road & Project T voor blijft op plaats 3. Furious 7 dobbert nog steeds voort in de top 10, terwijl Man Up met Simon Pegg amper 6.477 euro opbrachten aan de Belgische bioscoopkassa’s. Lees verder Box Office België update (2015 week 24)