Tag Archives: SPECTRE

Spectre Limited Edition Steelbook Blu-Ray review

Spectre poster met Daniel Craig en Lea SeydouxSpectre ****

Regie: Sam Mendes (American Beauty, Skyfall)

Met Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Dave Bautista, Monica Bellucci, Andrew Scott,…

Speeltijd: 148′

Ga kijken als je hield van andere James Bond-films zoals Skyfall.

Continue reading Spectre Limited Edition Steelbook Blu-Ray review

De top 5 meest succesvolle films van 2015

UGC Antwerpen

De eindresultaten voor 2015 zijn binnen sinds maandag en dit betekent het volgende: Tijd om in kaart te brengen welke films het meeste geld binnen brachten voor de filmproducenten! In Amerika ging Jurassic World met de eer lopen opgevolgd door The Avengers 2: Age of Ultron, terwijl Star Wars VII: The Force Awakens dicht in de buurt komt na allerlei records te breken. Wat denk je dat dit voor België zal zijn? Hier zijn de top 5 meest succesvolle films van 2015: Continue reading De top 5 meest succesvolle films van 2015


Spectre review

Spectre Movie Poster Spectre *** 1/2

Regie: Sam Mendes (Skyfall, Jarhead, American Beauty)

Met Daniel Craig, Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Monica Belluci, Lea Seydoux,…

Speeltijd: 148′

Ga kijken als je hield van Casino Royale, Skyfall & Die Another Day.

Continue reading Spectre review

Box Office België update (2015 week 45)

Spectre banner

“The name is Bond, James Bond.” En FC De Kampioenen 2: Jubilee General zal het geweten hebben. Met 1,3 miljoen euro in zijn 2de week was deze Vlaamse film goed op weg om weer een winnende prestatie te leveren aan de Belgische box office, maar dit was zonder de blonde James Bond Daniel Craig gerekend. Spectre opende ook in België ontzettend goed met maar liefst 2,25 miljoen euro omzet in zijn eerste week en zet zo alle concurrentie van het voorbije jaar opzij. De nieuwe top 5 is nu Spectre (2,25 miljoen euro), Furious 7 (1,86 miljoen euro), Fifty Shades of Grey (1,78 miljoen euro), Jurassic World (1,57 miljoen euro) & The Minion (1,53 miljoen euro). Bovendien scoort het hoger dan zijn voorganger Skyfall en komt het maar liefst op de 3de plaats in de beste openingsweken van België aller tijde. De toon is dus gezet voor Star Wars VII: The Force Awakens en The Hunger Games: Mockingjay Part 2! De top 5 van de voorbije week wordt aangevuld door Hotel Transylvania 2, Les Nouvelles avenues d’Aladin & The Martian. De eerste Vlaamse Sinterklaas-film Ay! Ay! Ramon profiteert van de herfstvakantie en haalt maar liefst 315.206 euro op in zijn 2de week, terwijl d’Ardennen flirt met de grens van de 1 miljoen dollar (888.452 euro year to date). De Vlaamse film mag dus niet klagen de voorbije vakantieweek.

SPECTRE verovert de box office in het buitenland

Daniel Craig samen met de Bondgirls Léa Seydoux & Monica Bellucci op de rode loper voor de première van SPECTRE

De nieuwste James Bond-film SPECTRE verovert de box office in het buitenland… In België moeten we nog wachten tot woensdag voor de officiële release, maar in zijn thuisland haalde het maar liefst 41,7 miljoen pond op na één week. Dat is officieel een record voor het Verenigd Koninkrijk & Ierland! Het vorige record stond op de naam van de Harry Potter-film Harry Potter and the Prisoner of Azkaban met 23,8 miljoen pond, Toy Story 3 met 21,2 miljoen pond en de vorige James Bond-film Skyfall met 20,1 miljoen pond in een openingsweek. Een dikke proficiat aan Sony Pictures voor wie dit goede nieuws wel als een verademing komt. SPECTRE doet het niet alleen goed in de UK, ook in Noorwegen, Finland, Zweden, Denemarken en zelfs bij onze Noorderburen is SPECTRE een succes met een nummer 1 notering in al deze markten. Ongetwijfeld zal België snel volgen, gezien Skyfall het ook ontzettend goed deed aan de Belgische box office in 2012.

SPECTRE ‘Day of the Dead’ featurette

SPECTRE vlog features Day of the Dead festival

Een nieuwe kijk op 007’s SPECTRE met deze keer Mexico als locatie in de kijker. Geniet van SPECTRE ‘Day of the Dead’ featurette!