WEDSTRIJD: Win gratis bioscooptickets voor Het Tweede Gelaat door Jan Verheyen

Nieuwe poster van Het Tweede Gelaat

Vergeet Le Fidèle, het is tijd voor Het Tweede Gelaat om vanaf 25 oktober 2017 in Belgische bioscopen te schieten en jullie favoriete filmblog MoviePulp.be is weer van de partij om jullie te voorzien van gratis bioscooptickets. Maak kans door onze Facebook-pagina te liken en onderaan deel te nemen aan de wedstrijd. Veel succes!

SYNOPSIS: De ooit onvoorwaardelijke vriendschap tussen commissarissen Vincke en Verstuyft gaat door diepe dalen als ze worden geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden. Ook een overlevend slachtoffer drijft een wig tussen de vrienden wanneer Verstuyft valt voor haar charmes. En ondertussen heeft de seriemoordenaar een nieuwe prooi in het vizier…

CAST: Koen De Bouw, Werner De Smedt, Greg Timmermans, Hendrik Aerts, Jurgen Delnaet, Chris Van den Durpel, Hilde Heijnen, Sofie Hoflack

REGIE: Jan Verheyen

WEDSTRIJD:

Je weet hoe het gaat! Like de Facebook-pagina van MoviePulp.be en beantwoord onderstaande vragen in het formulier onder deze blogpost:

  • De hoeveelste langspeelfilm is dit van regisseur Jan Verheyen (tip)?
  • Koen De Bouw werkt momenteel samen met Hollywood-acteurs Matt Bomer & Lily Collins aan een internationaal project voor welke serie (tip)?
  • Het was stil op het grote doek voor Werner De Smedt. Hij speelde echter in 2015 een gastrol in een serie op Eén met Koen de Bouw in de hoofdrol. Over welke serie hebben we het (tip)?

Antwoorden worden niet vertoond als commentaren, maar komen bij onze redactie terecht. Bedankt voor jullie deelname en succes!

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.