The Affair recensie op Netflix België

The Affair recensie op Netfix BelgiëThe Affair S1 ****

Bedenkers: Hagai Levi (In Therapy) & Sarah Treem (House of Cards)

Met Dominic West, Ruth Wilson, Joshua Jackson, Maura TierneyJulia Goldani Telles, Jake Siciliano, Colin Donnell, Darren Goldstein, Kaija Matiss, Josh Stamberg, Victor Williams,…

Speeltijd: 10 afleveringen / 50 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van Big Little Lies & Bloodline.

Het verhaal: Schrijver & leraar Noah Soloway trekt met de familie naar Montauk op Long Island om inspiratie op te doen voor zijn nieuw boek en loopt daar de serveerster Alison Bailey terug het lijf. Er groeit iets tussen beiden, hoewel zij elks op hun eigen manier hun problemen onder ogen moeten zien.

Ruth Wilson & Dominic West in The Affair

Ons verdict: Lang konden we niet voorbij de belachelijke titel van de Showtime-televisieserie The Affair kijken, maar naar ettelijke aanbevelingen van verschillende mensen beslisten we het toch een kans te geven. OK, wauw, wat hebben wij gemist?

The Affair haalde heel wat Golden Globes op voor de cast en daar zit ook meteen de kracht van de serie. Dominic West & Ruth Wilson werden als ideaal duo gecast om een romantische affaire te starten en andere castleden zoals Joshua Jackson & Maura Tierney leveren eveneens voortreffelijk werk. De hele cast staat niet op zich, want de kruisbestuiving van de dialogen door de verschillende personages die ieder op zich een unieke band met elkaar hebben in de serie zijn doordacht uitgewerkt en verdienen een pluim voor bedenkers Hagai Levi & Sarah Treem. Samen met een opvallend scenario die steeds zijn en haar verhaal aan het woord laat, is deze serie zeer uniek en absoluut de moeite waard om te volgen.

Kortom, kijk voorbij de belachelijke titel, want The Affair is top. Een gelijkaardig niveau als Big Little Lies, durven we zelfs beweren.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.