Preacher S2 recensie op Amazon Prime Video

Preacher S2 recensie op Amazon Prime VideoPreacher S2 *** 1/2

Bedenker: Sam Catlin, Evan Goldberg, Seth Rogen (Sausage Party, Superbad)

Met Dominic Cooper, Joseph Gilgun, Ruth Negga, Graham McTavish, Ian Colletti, Pip Torrens, Julie Ann Emery, Lucy Griffiths, Noah Taylor,…

Speeltijd: 13 afleveringen / 45 minuten per aflevering

Ga kijken als je hield van het vorige seizoen van Preacher.

Het verhaal: Pastoor Jesse in bezit van Genesis gaat verder met zijn zoektocht naar God op Aarde, maar komt onderweg heel wat obstakels tegen zoals The Saint of Killers & de geheimzinnige organisatie The Grail.

De cast van Preacher S2 met Dominic Cooper, Ruth Negga & Joseph Gilgun

Ons verdict: We kunnen niet echt verklaren waarom het zo lang duurt voor ons om Preacher achter de rug te krijgen, maar de iets wat vreemde start op Amazon Prime Video in België heeft ons toch wat bevooroordeeld. Nu, in onze verdediging, Preacher typeert zich wel als één van die televisieseries die niet goed weet waar naartoe te gaan met zijn algemene verhaallijn, maar door de personages ga je het einddoel al snel vergeten. De acteerprestaties van Dominic Cooper, Joseph Gilgun & Ruth Negga in Preacher S2 gaan in cresendo naar boven en met noemenswaardige bijrollen door Noah Taylor als Adolf Hitler, Graham McTavish als The Saint of Killers & Pip Torrens als Klaus Helmut Star, de leider van The Grail, zet Preacher de klemtoon op personage & cast. Het mag dan ook niet verbazen dat vanwege het toevoegen van personages in combinatie met pulpbeelden & knotsgekke dialogen dit 2de seizoen van Preacher beter is als zijn voorganger, hoewel we toch nog op onze honger zitten voor deze AMC-serie.

Kortom, wij blijven Preacher volgen, ondanks het feit dat we onze hooggespannen verwachtingen moeten koesteren.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter