Ella Leyers, Sven De Ridder & Sean Dhondt vormen de Vlaamse stemmencast van De Flummels

Dit zijn de Vlaamse stemmen van De Frummels

Ik weet het, jullie missen de bioscopen ontzettend hard (ook wij), maar te zwijgen over de kinderen. Maar er komt een einde aan dit hele coronaverhaal en creatievelingen maken zich klaar voor de opening van de bioscopen. Zo kan je op 10 februari de hilarische animatiefilm De Flummels ontdekken. Flummels zijn heerlijk pluizige beestjes in de vorm van een donut. Wanneer enkelen van hen per ongeluk door de tijd reizen, ontdekken ze dat hun soort ondertussen uitgestorven is. Het redden van zichzelf én hun soort belooft een wonderlijk avontuur te worden. Niemand minder dan Ella Leyers, Sven De Ridder & Sean Dhondt vormen de Vlaamse stemmencast van De Frummels.

Vlaamse stemmencast van De Frummels is bekend

Actrice Ella Leyers (All of Us, 13 Geboden, Cars 3) kruipt met haar stem in de huid van het hoofdpersonage Op. Sven De Ridder (Torpedo, Red Sandra) leent zijn stem aan haar broer Ed. De andere stemmen worden ingesproken door Michiel De Meyer als Clarance, Cathy Petit als Dottie, Jan Schepens als Jepson, Sean Dhondt als Burnie, Mike Wauters als Hoss, Fleur Brusselmans als Alma, Thomas Cordie als Museum Stem & Herbert Bruynseels als Dr. Chung. Dirk De Geyndt is verantwoordelijk voor de stemmenregie.

Ella Leyers heeft er zin in: “Ik ben superblij om nog es aan een dubbing te mogen meewerken… Ik begin alvast elke dag donuts te eten om in de sfeer te geraken! “

1835, de Galapagoseilanden. Ed en z’n zus Op zijn Flummels – pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen wanhopig hun best om erbij te horen. Een zoveelste poging om indruk te maken op hun soortgenoten, loopt volledig mis. Ze belanden in een tijdsbloem die hen naar de moderne samenleving katapulteert. Daar ontdekken ze verkeerschaos, fastfood, en het ergste van al, dat Flummels ondertussen uitgestorven zijn! Met nieuwe vrienden aan hun zijde – de Uitstervers – beginnen Op en Ed aan een wilde reis doorheen de geschiedenis. Kan het stuntelende duo de loop van de geschiedenis veranderen… en zichzelf en hun soort redden?

De Frummels wordt vanaf 10 februari 2021 in Belgische bioscopen verwacht.


Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter