Goodbye Christopher Robin recensie op Star van Disney Plus België

Goodbye Christopher Robin recensieGoodbye Christopher Robin ****

Regie: Simon Curtis (My Week with Marilyn, Woman in Gold)

Met Domhnall Gleeson, Margot Robbie, Kelly MacDonald, Will Tilston, Alex Lawther, Vicki Pepperdine, Stephen Campbell Moore, Richard McCabe, Mossie Smith…

Speeltijd: 107′

Ga kijken als je hield van Finding Neverland & een betere versie van Disney’s recente Christopher Robin.

Het verhaal: Goodbye Christopher Robin vertelt het waargebeurde verhaal achter de verhalen van Winnie De Poeh & Janneman Robinson met een kijk op het leven van A. A. Milne, de schrijver van de populaire kinderboeken.

Goodbye Christopher Robin recensie

Ons verdict: Laat ons eerlijk zijn, Disney’s recente film Janneman Robinson & Poeh was een ontgoocheling en vele fans huilden bij de gedachte dat hun favoriete kindervriend zo slecht tot het leven kwam op het grote doek. Maar toen we hoorde dat er een alternatieve versie was door Searchlight, hadden we nog hoop dat de ware magie van Winnie De Poeh tot leven zou komen en dat is net wat Goodbye Christopher Robin doet.

Net zoals Finding Neverland is Goodbye Christopher Robin bijzonder ontroerend, barst het van de emotie, heeft het sterke acteerprestaties van de 2 koplopers (respectievelijk Domhnall Gleeson & Margot Robbie) en bevat het een sterke jonge knul in een belangrijke bijrol (in dit geval geacteerd door Will Tilston & Alex Lawther). De occasionele geschiedenisles hier en daar vonden we ook wel goed uitgewerkt, hoewel je met dit soort verhalen altijd een beetje water bij de wijn moet doen. De cinematografie is tot slot niet zo grauw als deze in Christopher Robin, waardoor Goodbye Christopher dan weer beter te verwerken is.

Kortom, Goodbye Christopher Robin is een dikke aanrader door regisseur Simon Curtis en is nu te vinden onder de Star-label van Disney Plus België. Word nu nog klant op Disney Plus België en bespaar 22% morgen!

https://www.youtube.com/watch?v=Q2DduoxYsy8
https://www.youtube.com/watch?v=akmQKbxBzXA

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.