Mijn Vader is een Saucisse komt vanaf 19 mei 2021 in Belgische bioscopen

Mijn Vader is een Saucisse komt vanaf 23 juni 2021 in Belgische bioscopen

De nieuwe Vlaamse film Mijn Vader is een Saucisse met Johan Heldenbergh (The Zookeeper’s Wife, The Hummingbird Project, Broken Circle Breakdown, Quo Vadis Aida?) & Hilde De Baerdemaeker (13 Geboden, LouisLouise, Wonder Park) heeft een gewaagde stap genomen. Het is van plan om te lanceren net wanneer de bioscopen terug open zouden gaan in België (deze staat vast op juni 2021). Daarbij toonde het niet enkel een poster, maar ook zijn nieuwe trailer met namen zoals Johan Heldenbergh, Hilde De Baerdemaeker, Savannah Vandendriessche, Frank Focketyn & Camilia Blereau. Geniet van Mijn Vader is een Saucisse trailer onder aan door regisseuse Anouk Fortunier (Drôle d’Oiseau).

SYNOPSIS: Zoë is beste maatjes met haar vader. Wanneer Pap in een bevlieging zijn baan van bankier opgeeft en besluit om acteur te worden, komt het tot een ruzie tussen Zoë’s ouders. Zoë is de enige die gelooft dat haar vader een supergoed acteur zou kunnen worden…

Mijn Vader is een Saucisse zal in avant-première gaan op 19 juni 2021 tijdens FFO Nights, de tijdelijke vervanger van Filmfestival Oostende na de coronamaatregelen.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.