Dit zijn de Vlaamse stemmen van Wonder Park

Dit zijn de Vlaamse stemmen van Wonder Park

De wereld van animatiefilms staat niet stil! Zo is er binnenkort Wonder Park geprogrammeerd en deze heeft eindelijk een Vlaamse stemmencast te pakken met Vlaamse idolen zoals Hilde De Baerdemaekers (13 Geboden, Dossier K, LouisLouise), Peter Van Den Begin (Dode Hoek), Peter Van De Veire (De Grinch) & Tom De Cock (MNM).

Wonder Park karakterposters Wonder Park karakterposters Wonder Park karakterposters

De hoofdrol van June & Boomer worden ingesproken door Charlie Van Den Begin & Maarten Bosmans, terwijl de mama & papa van June gespeeld zullen worden door Hilde De Baerdemaekers & Peter Van Den Begin. Radiopresentatoren Peter Van De Veire & Tom De Cock vormen het duo Cooper & Gus, terwijl Kobe Van Herreweghe Peanut is, Walter Baele Steve & Tine Embrechts (Verschrikkelijke Ikke 3) Greta. Het wordt dus een klein familiegebeuren met Peter Van Den Begin, Tine Embrechts & Charlie Van Den Begin die alle 3 prominente rollen nemen in Wonder Park.

Wonder Park karakterposters Wonder Park karakterposters Wonder Park karakterposters Wonder Park karakterposters Wonder Park karakterposters

June, een vrolijk meisje met een rijke verbeelding, ontdekt het pretpark Wonderland dat verborgen ligt in het bos. Wonderland staat vol met spectaculaire attracties en sprekende dieren. Jammer genoeg ligt het er vervallen bij. Omdat het park tot leven komt in de verbeelding van June, is zij de enige die het nieuw leven kan inblazen. Samen met de dieren zet June alles op alles om het pretpark te redden en het wonderbaarlijke opnieuw in Wonderland te brengen.

Wonder Park wordt vanaf 20 maart 2019 in Belgische bioscopen verwacht.

Word een deel van de MoviePulp-community. Registreer en laat een commentaar achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.