Franchise: Mijn Vader is een Saucisse

Mijn Vader is een Saucisse recensie op FFO Nights

Mijn Vader is een Saucisse recensieMijn Vader is een Saucisse *** 1/2

Regie: Anouk Fortunier (Drôle d’Oiseau)

Met Johan Heldenbergh, Hilde De Baerdemaeker, Savannah Vandendriessche, Frank Focketyn, Eva Van der Gucht, Dominique Van Malder, Camilia Blereau, Jade De Ridder, Ferre Vuye, Chokri Ben Chikha,…

Speeltijd: 82′

Ga kijken als je hield van Kom hier dat ik u kus & The Best of Dorien B.

Continue reading Mijn Vader is een Saucisse recensie op FFO Nights


Mijn Vader is een Saucisse komt vanaf 23 juni 2021 in Belgische bioscopen

De nieuwe Vlaamse film Mijn Vader is een Saucisse met Johan Heldenbergh (The Zookeeper’s Wife, The Hummingbird Project, Broken Circle Breakdown, Quo Vadis Aida?) & Hilde De Baerdemaeker (13 Geboden, LouisLouise, Wonder Park) heeft een gewaagde stap genomen. Het is van plan om te lanceren net wanneer de bioscopen terug open zouden gaan in België (deze staat vast op juni 2021). Daarbij toonde het niet enkel een poster, maar ook zijn nieuwe trailer met namen zoals Johan Heldenbergh, Hilde De Baerdemaeker, Savannah Vandendriessche, Frank Focketyn & Camilia Blereau. Geniet van Mijn Vader is een Saucisse trailer onder aan door regisseuse Anouk Fortunier (Drôle d’Oiseau).

Continue reading Mijn Vader is een Saucisse komt vanaf 23 juni 2021 in Belgische bioscopen


Johan Heldenbergh & Hilde De Baerdemaeker in Mijn Vader is een Saucisse

Johan Heldenberg & Hilde De Baerdemaeker in Mijn Vader is een Saucisse

Johan Heldenbergh is na The Zookeeper’s Wife binnenkort opnieuw te zien in The Hummingbird Project, maar hij gaat na Broken Circle Breakdown opnieuw naar zijn Vlaamse roots. Hij zal naast Hilde De Baerdemaeker (13 Geboden, LouisLouise, Wonder Park) te zien zijn in Mijn Vader is een Saucisse.

Continue reading Johan Heldenbergh & Hilde De Baerdemaeker in Mijn Vader is een Saucisse